Transfersom Sinkgraven loopt op naar 7,25 miljoen

1411geld

Het is nog even wachten op de medische keuring en de ondertekening van het contract voordat Daley Sinkgraven zich officieel Ajacied mag noemen. Soccernews weet echter uit betrouwbare bron te melden dat Ajax vrij diep in de buidel heeft getast en dat de transfersom is opgelopen naar 7,25 miljoen. Dit heeft te maken met enkele clausules in het contract die zeker gehaald zullen worden, en hiermee is Sinkgraven de duurste speler van de afgelopen jaren die Ajax heeft aangetrokken.

Bron: Soccernews

 

Related posts

24 Comments

  1. Rickie

    Goedkoop voor zoveel talent sul je bedoelen ? Zijn wel jongens even oud die kosten meer dan het dubbele van dit en hij kan later als hij net zo goed blijft voetballen wel beter af

  2. KBouter

    Kijk eens op youtube naar Sinkgraven, het is een uitzonderlijk talent, met betere spelers om hem heen,gaat hij uitgroeien tot een internationale topspeler, wedden?

    1. hynnos

      Je weet dat we zondag spelen? Ga er maar vanuit dat hij donderdag bij de selectie zit, wanneer Klaassen nog steeds niet fit genoeg is, start hij met Bazoer en komt Sinkgraven na 60/70 minuten zn debuut maken.

    2. AFCA my World

      Je bent er ook niet helemaal bij he? Hij heeft vrijdag nog gespeeld dan zet je hem niet 2 dagen later in de basis!

  3. pietprecies

    Beter dan die over het paard getilde odol-gaard.. Echt een potentiële grote smaakmaker. Dat het dan wat meer kost is niet zo erg, met Sulejmani dachten ze destijds voor 16mil het kampioenschap te kopen. Nu nog een sloper achterin en het is prima!

  4. rick221

    Waarom ziet Ajax niets in heitinga altijd rustige voetballer geweest met goed constant spel en zonder domme foute ik zeg halen

    1. AFCA my World

      Laatste jaren niet meer gevolgd zeker! Hij is gewoon een middelmatige speler geworden dus niet goed genoeg meer!

  5. bezemsteel

    Ik vind soccernews altijd zo’n kutsite, zal best waar kunnen zijn maar alles wat van die site komt trek ik meteen in twijfel

  6. Ajax nr 1

    Hallo kijken of hij het niveau aankan. Hij is gehaald om het Ajaxniveau omhoog te halen hoor niet anders om

  7. GeengezeiksteunAjaxalways

    Met zo’n voornaam kan het gewoon niet fout gaan. Daley jongen, welkom bij de mooiste club.

  8. timkoudijs

    Ik hoor het overmars nog zeggen geen dure aankopen meer geen paniekaankopen nou dit lijkt er behoorlijk op

    1. AFCA my World

      Is wat duuder ja,maar geen paniekaankoop,ze zijn er al wat langer mee bezig geweest hoor!

  9. Hazez

    Ben benieuwd of hij het gaat redden ik zie niet een 19jarige boy dit Ajax op sleeptouw nemen

  10. nick-afca95

    Mensen met twijfel aan de kwaliteit van sinkgraven moeten hem maar even opzoeken op youtube. Dit is een jongen met een goeie dribbel, snelheid, een mooie pass en wat sommige andere spelers missen, pit. Ik zie hem graag komen om te concurreren met andersen voor de plek naast klaassen.

      1. AFCA my World

        Nee hoor die komt er wel,moet ff wat zwaarder (krachthonk) worden en wat meer zelfvertrouwen krijgen,dan gaat hij er echt wel komen!

Comments are closed.