AJAX BEVESTIGT TRANSFER SINKGRAVEN

0131daley_sinkgraven

Ajax bevestigt via de officiële kanalen de komst van Daley Sinkgraven naar Amsterdam. De club heeft overeenstemming bereikt met de 19-jarige middenvelder van sc Heerenveen. Sinkgraven tekent een contract dat per direct ingaat en een looptijd heeft van viereneenhalf seizoen, tot en met 30 juni 2019. De overeenkomst is onder voorbehoud van de medische keuring, die naar verwachting maandag 2 februari wordt afgerond. De jeugdinternational stond nog tot en met 30 juni 2017 onder contract bij sc Heerenveen. Zoals gebruikelijk doet Ajax geen mededelingen over de betaalde transfersom. Naar verluidt bedraagt die zo’n 6,5 miljoen euro

Op de vraag of hij bij Ajax past is Sinkgraven duidelijk: ,,Ik heb lef. Probeer altijd de voetballende manier te vinden. Ja, ik pas goed bij Ajax”. Zondag zal hij verhuizen naar een hotel en maandag wordt de medische keuring vervolgt. En dan mag hij zich als dat positief is verlopen maandagmiddag in het Ajax-trainingstenue hullen voor de eerste training als Ajacied!

Bron/foto: Ajax.nl

Related posts

29 Comments

 1. slm020

  Top . Speel lekker met bravoure en lef dan komt het helemaal ok !! Super aanwinst voor de langere termijn !! Nu nog 1 a 2 routine killers met ervaring !! Dan krijgen we een top mix van talenten met techniek en oudere met strijd !!

 2. toon61

  had dit nou niet weken eerder gekund ,altijd lang wachten met vast leggen van iemand ,wanneer speelt hij ,over een week of tig denk ik ,moet aan het systeem wennen zeggen ze dan ,ik ben benieuwd wanneer hij speelt

 3. Ajaxwestsidelove

  MOOI!!! Sinkgraven kan nu het spelletje leren.. En hebben we nog 92 miljoen over voor echte versterkingen..

 4. polaroids

  Goede aankoop, maar niet voldoende. De verdediging/middenveld heeft versterking nodig. Misschien toch maar Heitinga….?

 5. hubert

  Het is zo triest hier met allemaal die negatievelingen hier. van de tien reaktie zeven negatief

  1. Ajax1963

   Helemaal mee eens, lopen er een aantal rond hier die alleen naar negatief kunnen zijn. Glas half leeg bij de meeste hier. WZAWZDB

 6. Rickie

  Nee stop in de jeugd ! Wie VAN ajax fanzone heeft nu echt in de gaten wat ze gaan doen ? Ajax Amsterdam waarom word er zo bezuinigd ? Ajax fans ?

  1. GeengezeiksteunAjaxalways

   Wordt er bezuinigd? Nee jongen, er wordt verstandig met geld omgegaan.

 7. Jari1995

  Negatieve reactie van mensen op deze positief transfer! Ga is uit je Fifa/Pes-stoel. Dit is een hele goede aankoop. Straks ook gaan reageren als Daley goed bezig is!!

Comments are closed.