Serero twijfelachtig, Klaassen en Riedewald trainen voluit mee

0130pleister

Er lijkt zo langzamerhand een vloek te rusten op de ziekenboeg bij Ajax. Naar nu blijkt heeft Thulani Serero afgelopen dinsdag een liesblessure opgelopen tijdens de training en is zijn meespelen in de uitwedstrijd van aanstaande zondag tegen Vitesse hoogst onzeker. In tegenstelling tot Serero trainden Klaassen en Riedewald wel voluit mee en moet men nu afwachten hoe beide spelers daarop reageren. Joël Veltman en Kolbeinn Sigthorsson zijn zeker niet van de partij zondag.

Bron: Nu.nl

Related posts

16 Comments

    1. royajax5

      Weinig beters aan.. Serero en Klaassen zijn allebei ontzettend belangrijk..

      Nu heb je een half fitte Klaassen, een half fitte Riedewald.. En een niet fitte Serero..

      Dat wordt dus:

      Andersen – Riedewald – Klaassen

      En dan is het maar de vraag of Riedewald en Klaassen wel kunnen starten en of ze het lang vol houden.. En in het ergste geval kunnen ze beide de wedstrijd niet uitspelen.. Dan sta je met een Zimling of Viergever op CVM en dan op rechts Bazoer of eventueel Schone teruggeschoven ..

  1. VAK410THEBEST

    ook serero al geblesseerd! de man in vorm. dat trainingskamp in qatar lijkt er toch steeds meer door te komen. te fanatiek en te veel getraind daardoor overbelast denk ik.

  2. afcatheone

    velibor snap jij het niet ofzo serero is de beste man op het veld hadden ze allemaal maar de wil en passie van serero!!!!!!!

      1. rik2

        Normaal gesproken niet maar we zijn niet in beste doen…. Hopen dat Marc Euromars nog versterking weet te halen voor dinsdag

        1. royajax5

          Ook nu niet, en nooit niet..

          Zeker niet met een achterstand van 6 punten.

          15 wedstrijden vol er op klappen, alles geven en 43/45 punten behalen.. Zo niet, wordt het heeeel lastig om kampioen te worden. 15 Finales te gaan!

  3. nick-afca95

    Hoop dat ze alledrie fit zijn. Bazoer vind ik ook een goed plan voor t middenveld maar beter geen zimling of viergever. Miss toch maar sinkgraven nog halen dan

  4. Hazez

    Je hebt heel wat meer nodig zimling te zwak Vd Hoorn te zwak viergever te zwak Veltman te zwak en ga zo maar door

      1. royajax5

        Nou, gelukkig hebben we Cillessen, Klaassen en Serero dan nog 🙂

        Je moet het niet gaan overdrijven hè, we spelen wel gewoon Eredivisie 😉

        1. toon61

          Hij overdrijft niet ,hij heeft gelijk ,het is allemaal veelste zwak ,milik krijgt geen een goede bal van onze klasse buitenspelers ,omdat ze nog geen lantaarnpaal voorbij kunnen komen .

    1. AFCA my World

      Dus niet he,P$V gaat echt niet de benodigde punten laten liggen misschien een paar tegen de kakkies maar verder niet,ze azen al jaren (6) op het kampioenschap dus dit laten ze niet meer liggen!

Comments are closed.