Emanuelson zet loopbaan definitief voort bij Atalanta Bergamo

0103emanuelson

Urby Emanuelson zet zijn loopbaan definitief voort bij Atalanta Bergamo. De oud-Ajacied kwam nauwelijks aan spelen toe bij AS Roma en ronde vandaag zijn overstap naar Bergamo af. Het betreft overigens een definitieve transfer, eerder was er sprake van dat Emanuelson op huurbasis de overstap zou maken naar Bergamo. De 28-jarige Emanuelson speelde slechts twee competitieduels voor AS Roma sinds hij in de zomer van 2014 overkwam van AC Milan.

Bron: Nu Sport

Related posts

10 Comments

  1. Grandmaster jp

    Ik snap best dat ie nog niet terug wilt, lijkt mij dat het voelt als falen . Plus is het super mooi waar die heen gaat , en nog niet eens over het weer gesproken

  2. Geroldkohlen

    mannen hij wilde juist terug komen dat gaf hij zelf aan! overmars en co hadden eerder actie moeten ondernemen wanneer hij dat aangaf en het is niet raar dat hij deze stap zet, hetbis 30 januari en na morgen verloopt deze transferwindow dus dan moet je een keuze maken! dus het is jammer dat hij hiervoor kiest maar ik snap het wel had overmars maar eerder actie genomen want hij solliciteerde echt openlijk om terug te komen naar ajax! dus ik neem het hem niet kwalijk.

    1. Remco425

      jammer, hij is pas 28, normaal gesproken op de top van z’n carriere en had nog best een paar jaartjes meegekund. Kent Ajax en de speelstijl, wat mogelijk beter bij hem ligt dan die van die andere clubs.

Comments are closed.