Ajax speelt gevaarlijk spel, Milik gecharmeerd van Serie A

arek_milik1

Arek Milik heeft al meerdere keren aangegeven dat hij graag bij Ajax blijft en ondanks dat Ajax een optie tot koop heeft bedongen bij het huren van Milik blijft het opvallend stil rondom de spits. Een gevaarlijk spel laat de zaakwaarnemer van Milik weten, die niet uitsluit dat zijn client verder gaat kijken als Ajax de boot af blijft houden.

‘Wij hebben diverse aanbiedingen gehad vanuit  Italië, Engeland en Duitsland maar in principe blijft Arek het liefst bij Ajax. Hij leert enorm veel van Frank de Boer en Dennis Bergkamp maar in het voetbal weet je het nooit. Mocht Ajax de optie tot koop niet lichten dan gaan wij zeker verder kijken. We hebben allebei zeer veel respect voor de Italiaanse competitie en die deur blijft zeker open staan mocht een contract bij Ajax er niet van komen’, aldus de zaakwaarnemer van Arek Milik.

Bron: V-bal

Related posts

27 Comments

  1. hynnos

    Ahh wat leuk, sensatie maken op de vroege ochtend. Iedereen weet dat Arek de komende jaren de Eredivisie domineert

    1. timkloppers

      sowieso gevaarlijk spel om toppers te verkopen en aan ervaring niets terug te halen. gokken op jeugd is goed recht. maar na 4 jaar met team met meer vaste krachten is dit jaar wel erg jeugdig. en de dragers dit seizoen hebben mindere vorm op dit moment.

  2. slm020

    Vind het ook nergens opslaan dat het allemaal zolang duurt ! Ze hoeven niet meer te onderhandelen . Dus simpel Marc Netto maak die 2.8 miljoen over en klaar is Marc 😉

  3. Moosie

    Hey nitwits optie tot koop heeft Overmars bedongen en als enige totdat het seizoen is afgelopen kan niemand daar tussen komen dus hou eens op met zeiken jezus wat een slap gelul.Als je de feiten niet kent moet je ook je mening niet geven staat echt stompzinnig.

    1. Misterajax

      Maar als Ajax zo lang wacht met zijn contract heeft hij er misschien over een paar maanden geen zin meer in om bij Ajax te spelen en gaat die liever naar een grotere club.

    2. Toppertje

      Dan begrijp jij niet hoe het Bosman arrest werkt. Als een speler niet wil dan gaat het niet door. Dus als Milik uiteindelijk niet naar Ajax wilt heeft Ajax niets aan de optie. Enige dat voor Milik geldt is dat zijn contract in Duitsland moet uitzitten.

      1. Moosie

        Bosman arrest heeft te maken met een contract wat afgelopen is en niet met een lopend contract en als Millic niet wil heeft zo wie zo niets geen zin.Maar Millic wil dus jullie lopen gewoon te zeiken om het zeiken.Overmars heeft dit gewoon goed gedaan en Millic krijgt gewoon zijn contract tenzij de technische staf anders beslist maar ook De Boer heeft al aangegeven dat Millic een contract krijgt dus ik zie jullie probleem niet.

      2. jacq64

        “Als een speler niet wil gaat het niet door”. Nee dat klopt maar heeft idd niets met Bosman te maken. Maar wat we wel weten is dat Ajax het eerste recht op kopen heeft. Meer garanties zijn er niet te krijgen.

  4. Madmike

    blijf het niet snappen. Ajax draait er maar omheen. Dit is weer eens een spits sinds Suarez. Vastleggen…..

  5. NomatterwhatalwaysAjax

    Zo bijzonder vind ik hem nog steeds niet. De laatste paar basisplaatsen heeft hij niet waar gemaakt. Geen meerwaarde tov Sigi. Geen aantoonbare werklust. Voor mij wel duidelijk waarom hij op de bank zat in Duitsland. Dat hij gecharmeerd is van de serie A ….. dank je de koekoek. Ik ben gecharmeerd van mooie vrouwen …… krijg ik ze daardoor?

    1. Velibor

      Gewoon kopen voor afgesproken bedrag want daar kun jeje geen bult aan vallen en mochten ze hem dan in toch in Italië willen hebben ” dan kome maar met die poen over die broeg.”

  6. toon61

    slaap kindje slaap ,hij scoort niet zat denk ik ,dat heeft weer te maken met die grandioze buitenspelers van ons ,en een goed middelveld zonder diepgang ,het is tikkie terug ,zo noem ik mijn ajax al weken ,tikkie terug ,iets anders lukt niet ,wat een armoe.

  7. hubert

    Heb het al eerder gezegd .wat een negatievelingen hier zeg. en als we een prijs halen lopen er weer voorop . alles heeft zijn reden . Dus en ik ga er absoluut van uit dat het goedkoop

    1. creutz1977

      negatief? of je spreekt gewoon je vertrouwen uit in die jongen uit en neemt hem over!! vertrouwen doet wonderen met spelers.. en een aardige dosis “wonder” kan ajax wel gebruiken…

  8. fafieanie

    wat een soap weerrrrrrrr het lijkt wel voetbaltijden slechte tijden en die zaakwaarnemers die moeten ze een verbod op leggen en opsluiten die drijven de prijs op. milik wil blijven die is nog niet klaar voor een overstap trouwens de mooiste club zit in amsterdam.

  9. polaroids

    Ik vind Overmars wel een amateur. Nog steeds geen contract voor Milik en nog steeds geen goede en noodzakelijke aankoop….

  10. heleen92

    Godsallemachtig Marc toch!! Maak nou een contract voor die jongen op en laat m tekenen.. Hoe moeilijk kan het zijn, ik zie het probleem niet!!

  11. jojo123

    Als drie of vier miljoen voor van der Hoorn is uitgegeven dan is de vraagprijs van arek toch peanuts! Met in zicht dat arek in de toekomst veel meer waard zal worden, ook omdat hij international is, kan Ajax toch wel even snel handelen.

  12. Zlatanovic

    Als zaakwaarnemers dat gaan roepen en/of spelers dan heel snel je spullen pakken en vertrekken…veel succes in de serie À haha

Comments are closed.