De Boer: ‘Ajax doet er verstandig aan om een ervaren kracht aan te trekken’

ronalddeboer

Ronald de Boer hoopt dat zijn broer Frank alsnog een ervaren kracht met ervaring aantrekt. Over vier dagen sluit de transferperiode en mocht Ajax besluiten om dit niet te doen dan ziet De Boer het somber in voor het elftal van zijn broer.

‘Een ervaren kracht kan momenteel wonderen doen bij Ajax. Serero is de laatste tijd een van de betere spelers maar is niet een type dat jonkies houvast en stabiliteit kan bieden en hij creëert niet echt veel rust in zijn spel. Een ervaren kracht is misschien niet makkelijk te vinden maar als de mogelijkheid zich voordoet zou ik hem aantrekken. Aan het begin van het seizoen heb ik gezegd dat psv in mijn ogen de grootste kans heeft op de titel. Ze zijn stabiel  en hebben de mix van routine en talent. Ajax speelt momenteel het minste voetbal van de top drie en dat lijkt mij niet de bedoeling’, aldus De Boer tegenover VI.

Bron: VI

Related posts

31 Comments

  1. Fvanr

    Lijkt mij een goed en niet meer te negeren plan. Is anders niet meer de moeite waard een nieuwe seizoenskaart aan te schaffen.

    1. Rubenkw14

      Dat is ook stom om te zeggen want je hebt waarschijnlijk de afgelopen 4 jaar genoten van Ajax! En misschien als ze dit seizoen niet kampioen worden dan misschien het seizoen 15/16 toch wel?

      1. Fvanr

        Rubenkw14 klopt ook. Dat is voor een echte Ajacied stom om te zeggen maar er mag best een signaal afgegeven worden dat wij als trouwe supporters het niet acceptabel vinden dat er niet wordt geïnvesteerd terwijl je ziet dat het zo niet kan! Afgelopen zondag was geen incident hoor!! Maar een aaneenschakeling van ondermaats voetbal.

      2. AFCA my World

        Nou genoten? Nee niet echt kampioen van de armoede werden we ,waren net wat minder slecht als de andere clubs,we missen het echte Ajax voetbal fris aanvallend en met Amsterdamse bluf! Ronald lult vaak maar wat maar nu heeft ie 1 x gelijk, verderop bij de reacties lees je namen waar we wel wat meekunnen! En doe gelijk Sinkgraven ook nog!

        1. Rubenkw14

          Ja dat is waar iedereen wil het oude Ajax terug denk ik wel want als ze zo spelen net zo als afgelopen zondag tegen de kakkerlakken dan is het niet zo leuk om naar te kijken!

  2. Bansberg04

    Dat ben ik wel met Ronald eens , maar heeft hij dan ook de juiste speler op het oog om die eventueel toe te voegen aan Ajax zo niet waar haal je dan een ervaren speler vandaan ik ben benieuwd of Ajax nog iets gaat halen ik hoop het wel

    1. Geroldkohlen

      pfff er zijn genoeg kan er zo 2 nogmaals opnoemen: gil van corinthians 5 miljoen kost hij is 27 jaar mag weg en carlos zambrano van eintracht frankfurt, 25 jaar kost 8 miljoen mag ook weg. beelden zijn op YouTube te vinden en oordeel zelf eens 😉

  3. Bolle Ron

    Ajax mag van wel 2 of 3 echte kerels aantrekken die de boel op scherp zetten en de rest wakker houden.

  4. Velibor

    Meestal lult ie uit zen nek maar nu heeft ie wel gelijk,er moet gewoon wat gehaald worden waar die jonge gastjes nog tegen opkijken en dat is tegenwoordig al heel wat als je dat redt,gaat gewoon om de impact van zo’n eventuele ervaren topper,kijk vd vaart koop je niet meer voor de toekomst maar kan nog net 2 jaar het laatste zetje zijn in een wedstrijd of training.

  5. Tholie

    Ze moeten gewoon Urby Emanuelson voor de rest van het seizoen huren. Een goede speler voor op het middenveld, ex Ajacied, veel ervaring en beschikbaar.

  6. Velibor

    Bedoel die loopt nog te wijzen en aanwijzingen te geven in het veld wat nu helemaal niet of veel te weinig gebeurd

  7. Rubenkw14

    Daar geef ik je gelijk in! Zondag was het gewoon niks, en natuurlijk al wordt er gezegd dat er meer als 100 miljoen op de bank staat dan vind ik ook wel dat er een keer een nieuwe speler mag komen die er wel de beuk in geeft en fel is en ervaring heeft maar het ging mij er meer om dat ik het stom vond dat je zei dat je nou omdat ze geen goede speler kochten geen nieuwe seizoenskaart zou kopen! Maar voor de rest heb je gelijk

  8. NomatterwhatalwaysAjax

    Als elke huidige speler gewoon de ballen uit zijn broek loopt is er niets aan de hand.

  9. RonJ64

    Een ECht supporter koopt juist ook een seizoenkaart in tijd dat het minder gaat…..daarom zeggen anderen vaak dat we veel Nepsupporters hebben ….net een huwelijk, je steunt elkaar in goeie en slechte tijden !! *** op naar de vierde

    1. Velibor

      Dat klopt maar je mag best terechte kritiek hebben en ben jij getrouwd haha je bent nu al de tel kwijt met je op naar de vierde,zeker een jaar overgeslagen in je huwlijkse bestaan??

  10. fafieanie

    allemaal lees ik stuk voor echte suporters die een ajax hart hebben voor de club,zou frank en overmars dit ook lezen ? ???? ik zie dat iedere dag weer het ongenoegen over het vertoonde spel al bijna 2 jaar lang met af en toe wat aardig spel maar merendeel ondanks het kampioenschap toch niet het ajax voetbal wat de mensen zo gewend waren het is jammer dat er mensen zijn die het zo anders zien terwijl er ook goede dingen gebeuren talenten die doorkomen het moet groeien wij suporters hebben weinig geduld ook begrijpenlijk ajax stond altijd nummer 1 en het spel was top ik hoop dat ze in gaan zien dat er 3 slopers bij moeten komen type davids wouters stam winter noem ze maar op de rest met de jongens die nu in opkomst zijn.

    1. NomatterwhatalwaysAjax

      Misschien eens een punt gebruiken, zinnen beter formuleren. Geen touw aan vast te knopen. Sorry

Comments are closed.