Anderlecht-supporters: ‘Hou je sterk, laat je niet kennen, we zien elkaar en we steunen elkaar’

0129bcsafca

De band tussen supporters van Anderlecht en Ajax is al jaren zeer goed. Dat bleek maar eens in 2009 toen beide clubs elkaar troffen in de Europa League en voorafgaand aan de wedstrijd samen een barbecue organiseerden. Een blijk van steun bleef dan ook niet uit nadat vorige week een felle brand het supportershome verwoeste.

De supporters van Anderlecht zijn gelijk begonnen met een crowdfundingactie voor een nieuw supportershonk voor Ajax. ‘Wij zijn aangedaan en geëmotioneerd wat onze vrienden is overkomen. Wij zamelen samen met andere Anderlecht-supporters geld in door middel van collectes en de verkoop van sjaals. Ook verkopen wij eten en hopen hiermee een mooi bedrag te kunnen doneren. Ajax is voor ons de tweede club en we worden in België ook wel joden genoemd, we zijn gewoon de beste. Hou je sterk, laat je niet kennen, we zien elkaar en we steunen elkaar’, zo laat initiatiefnemer Dora Gasia weten.

Bron: AT5

 

Related posts

17 Comments

  1. SPHAFCA

    ouwe nachtbrakers, altijd krijg ik snachts een melding dat er een nieuwe post is haha.

    ontopic; Dat is nou is een echte vriendschap 😉

  2. Rickie

    Bedankt Anderlecht ! Respect <3 . Beste club in België … Zoon grote club achter ons…wie zegt België en Nederlandse Comp samen wie is voor ?

  3. toon61

    Dit kan je beter doen als vechten ,je schiet er geen reet me op ,met dit gebaar natuurlijk wel ,daar kunnen die malloten in rotterdam een voorbeeld aan nemen

  4. royajax5

    Dat is nog eens vriendschap, Respect RSCA!

    Tot in de Europa League finale dan maar? 😀

  5. Rickie

    Dan word de competitie sterker en dan kunnen we meer voor de champioen league en Europa insturen? Nederlandse top en subtop blijft toch wel staan.. 3 x per week wedstrijd van competitie word Nederland bijna even zwaar als Engeland. In de Benelux Comp 20 ploegen geen winterstop zou ik heerlijk vinden voor bijde competitie laat die voetballers maar werken voor de centen toch ? Geen winterstop heerlijk….

    1. AFCA my World

      Kan me er helemaal in vinden,ze worden veel te duur betaald voor een kunstje dat ze net iets beter kunnen als wij! ps als mijn enkel niet aan puin was geschopt had ik misschien ook ooit bij Ajax kunnen spelen!

  6. Rickie

    Als je zoon grote Comp heb Benelux dan zijn de opbrengsten op jaar basis nog veel hoger dan hebben we nu maar een flut bedrag stel het komt ooit zo en Ajax word dan 4 x op rij kampioen sjee dan hebben we 400 Mill binnen 4 jr

Comments are closed.