Acolatse verlengt contract tot 2018

0926acolatse

De mondelinge overeenkomst was al even bekend maar vandaag heeft Elton Acolatse zijn krabbel gezet onder een nieuw contract. De vleugelaanvaller, die voornamelijk in Jong Ajax uitkomt, speelt hierdoor tot medio 2018 in Amsterdam.

‘Ik zie dit als een mooie beloning voor het harde werken en ben blij dat Ajax vertrouwen in mij toont. Het is nu aan mij om dat terug te betalen en natuurlijk is mijn doel om het eerste elftal te halen. Daar werk ik iedere training keihard voor. Ik moet de goede lijn van de afgelopen periode nu zien door te trekken.

Bron: Ajax.nl

Related posts

5 Comments

  1. NomatterwhatalwaysAjax

    Kuch …. Ehhhhh …. Newsflash …… Sinds enige tijd zet Ajax haar kaarten op de jeugd. Dat is, wat ik er van heb begrepen de laatste jaren, hun beleid. Een ervaren speler gaat het overigens ook niet redden in zijn uppie hoor. Kan geschorst worden, geblesseerd raken, spelletje toch niet zo snappen als de bedoeling. Liever zetten ze dus in op jeugd uit eigen opleiding. Voor de, nabije, toekomst. Dat is mooi. Oke, dan maar een kaartje geen kampioen. Alle kampioenschappen blijven halen is toch een utopie. Haalt ook even de druk van de ketel, is goed voor die jonkies.

    1. toon61

      Het moet gewoon een gezonde mix worden van jong met oudere spelers ,nu is het veelste wisselvallig ,het word steeds slechter ,inplaats van beter

Comments are closed.