Sigthorsson sluit winterse transfer uit

sigthorsson

Kolbeinn Sigthorsson blijft tot aan de zomer bij Ajax, zo laat de zaakwaarnemer en broer Andri Sigthorsson weten aan Ajaxshowtime. De zakelijk adviseur kent geen enkele twijfel: ‘Kolbeinn zal Ajax deze winter niet meer verlaten, Sigthorsson kwam in 2011 naar Ajax maar moet dit seizoen zijn meerdere erkennen in Arek Milik terwijl Richairo Zivkovic voor de lange termijn is gehaald. Sigthorsson verlengde onlangs zijn contract bij Ajax waardoor hij zeker niet transfervrij de deur uit zal wandelen komende zomer.

Bron: Ajaxshowtime

 

Related posts

35 Comments

    1. AFCA my World

      Een GOEDE ECHTE verdediger,roep ik al vanaf het begin van het seizoen,en nu blijkt waarom je loopt achter de feiten aan,en hoe moeilijk het ook is om te zeggen P$V word kampioen, omdat ze ook slechte wedstrijden winnen, en ze echt niet genoeg punten zullen verspelen! Ajax zal voor de 2e plaats moeten gaan en dan proberen via de kwalificatie de Champions League te halen!

      1. Mooi

        Kwalificatie is zwaarder dan de poel ronden je moet vroeg beginnen tegen heel goede tegen standers dus met andere worden dat gaat heel moeilijk verlopen met deze huidige als er geen gerichte aankopen gaan gebeuren

      2. Geroldkohlen

        ja ik vind ook dat er echt een verdediger bij mij moet maar wel een killer bij eintracht frankfurt loopt er een rond carlos zambrano is de naam mag daar weg is 25 en moet 7 a 8 miljoen kosten. ik zeg halen die man zo niet dan maar gil van corinthians is ook te koop voor 5 miljoen dat is helemaal een beest en heeft veel scorend vermogen voor een verdediger.

        1. Veltman

          Kijk, jij snapt het. Ben het volledig met je eens: Hoe moeilijk kan het zijn om een grote sterke verdediger te halen? Jij noemt er zo al twee (waarvan ik die Gil de beste optie vind), maar die SCOUTS van Ajax zitten uit hun neus te vreten!

          1. Misterajax

            Maar wel grote kans dat er geen grote (top)aankoop gedaan wordt. Aangezien Marc nogal op de centjes let.

          2. nick-afca95

            Daar ben ik het wel mee eens. Maar sluit niks uit. Misschien heeft hij nog een euroknaller op het oog ergens

          3. Geroldkohlen

            nou daar moet je ook niet op vertrouwen ,laatste keer kwam overmars met zimling aan zetten op het laatste moment is ook een flop, dus heb er weinig vertrouwen in.

  1. nick-afca95

    Ik ben eerlijk gezegt best blij dat hij blijft tot de zomer. Milik is gewoon de beste van de twee maar ook hij kan last van blesures krijgen of een mindere periode krijgen. Zivkovic is nog niet helemaal klaar voor het eerst maar na de zomer wel denk ik.

  2. fafieanie

    een oproep voor de zoveelste keer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! geachte heer overmars ik zou heel graag in uw hoofd willen kijken wat hierin omgaat. u zit nu aan het geldroer u zou op een knop kunnen drukken u zou uw mannetjes erop uit kunnen sturen u zou frank blij kunnen maken en hem meer op zijn gerust kunnen stellen wie weet blijft hij ook wel als hij het ajaxvolk weeeeer de kampioenschap geeft. ik zou u zo graag willen zien u in de ogen kijken en vragen als u zou spelen en u ziet dat t niet goed gaat dat uw gras onder de voeten weggemaaid word door de philips en dat 010 nog dichterbij kan komen wat denkt u dan ach dan maar geen kampioen? ach dan niet europa in op de hoogste vlak. waarom doet u nou zo moeilijk tuurlijk het beleid is goed met jonge gasten dir eraan komen maar echt de broekies van 18 zijn nog lang niet rijp en als ze rijp zijn komen de wolfen om ze gek te maken voor het grote werk of beter gezegd het grote geld. u moet uw grote achterban niet vergeten die zijn uw inkomen. want het is toch wel heel erg om voor een half gevuld stadion te spelen ach dan bent u ook weer weg met een gevulde tas met onze centen. u mag blij wezen dat het ajax virus voor altijd in ons bloed zit. u heeft nog een paar dagen doe er u en onze voordeel mee.

    1. NomatterwhatalwaysAjax

      Toch wel apart dat mensen denken dat Overmars degene is die beslist. Heb toch het idee dat er een team bezig is die met het beleid incl aankoopbeleid bezig is. Maar ja, een persoon aanspreken is eenvoudiger. Volgens mij heeft de
      Boer nog niet zo lang geleden gezegd dat winterse aankopen niet noodzakelijk zijn. Ook dat zegt hij niet zomaar en op eigen initiatief. Het is een club nl. Geen eenmanszaakje.

  3. toon61

    ze willen hem nergens anders zo slecht is hij die houtere klaas ,en markie houd het geld op de bank ,ze doen er geen reet mee ,het voetbal gaat met het jaar achteruit ,in plaats van vooruit.
    De hand van johan is al zichtbaar hoor ,het gaat de goede kant op .
    100 miljoen op de bank ,klote spelers in het veld

    1. fafieanie

      ja toon het gaat echt met de dag slechter lekker honderd miljoen nou die moet je echt straks allemaal uitgeven om de suporters voor je te winnen en een heel nieuw elftal te kopen want de talenten kunen ze niet meer betalen.

      1. Geroldkohlen

        het beleid is goed en de talenten zijn fantastisch en verdienen hun kans maar, er moet in een elftal 2 a 3 ervaren spelers zitten zoals Stam Davids en vergeet rijkaard niet vroeger, die de jonge talenten sturen binnen lijnen en die precies weten wanneer ze de beuk erin moeten gooien, die ervaring hebben de talenten nog niet en daarom worden de top wedstrijden verknald door dat er een persoon en team achter die persoon op de centen blijven zitten en koppig blijven doen en het niet willen zien, wij als supporters zullen doordat overmars en co zo koppig zijn de komende tijd dit voetbal voor geschoteld krijgen en daar betale dan de hard werkende mensen een seizoens kaart voor!

        1. NomatterwhatalwaysAjax

          Sorry maar dit is gewoon oeverloos gezever. Er is wen bewust en heel goed financieel beleid. Straks is iedereen blij. Nu is er telkens gezeik. Ja, het spel is met grote regelmaat kut met peren maar dat is niet de schuld van Overmars en co maar van de spelers. Ze kunnen prima voetballen en zijn in staat om het elke tegenstander moeilijk te maken en zelfs te winnen. De mentaliteit, daar schort het aan en dat is in de meeste gevallen de schuld van de leeftijd. Als Overmars en co daar doorheen kan komen staat er gewoon een perfect elftal. Ze moeten alleen flink op hun bek gaan om dat te beseffen. Geen titel zal het elftal goed doen, dan weten ze dat ze zich moeten inzetten voor resultaat.

          1. NomatterwhatalwaysAjax

            Mentaliteit komt ook vaak met de jaren. Pubers hebben een andere mentaliteit vaak dan ouderen.

Comments are closed.