Klaassen mist mogelijk ook uitduel met Vitesse

1206ajax-willem2_klaassen2

De blessure aan de buikwand van Davy Klaassen lijkt erger dan verwacht. Klaassen die  afgelopen zondag door de blessure de Klassieker moest missen lijkt ook niet op tijd fit voor het competitieduel van aanstaande zondag met Vitesse in Arnhem. Klaassen ontbrak woensdag op de groepstraining en blijft een vraagteken voor aanstaande zondag. Joël Veltman en Viktor Fischer verschenen wel op het trainingsveld en werkten individueel aan hun herstel. Voor beide spelers lijkt de wedstrijd van aanstaande zondag ook te vroeg te komen.

Bron: AT5

Related posts

29 Comments

    1. marvinww

      de belangrijkste speler uit ons team gelukkig dat serero er dan nog wel in en dat ie daar niet bij de afrika cup zit….

  1. slm020

    Het is spel is al niet om aan te gluren ! Maar zonder Klaassen is nog slechter ! Ben bang dat er tegen vitesse geen punten worden gepakt !!

  2. Mooi

    Heel naar dat nu de betere speler is geblesseerd maar moeten we dan in paniek raken dan is de selectie wel heel erg dun

      1. rik2

        Paniekerig is het verkeerde woord, we zijn boos en teleurgesteld dat er niets gebeurd om Ajax sterker te maken terwijl het geld er wel voor is. Alleen 17 jarigen winnen de oorlog niet voor ons!

  3. JCruijff

    Stel nou eens Nouri en Vd Beek op Frank de Boer! Zijn beiden al helemaal klaar. Dat afwachten daar worden wij gek van.

    1. nick-afca95

      Heb je jong ajax gezien tegen sparta? Technisch zijn ze heel erg begaaft maar fysiek komen ze echt nog tekort voor de eredivisie hoor

  4. AFC98

    Vitesse heeft net ook met 4-0 verloren, dus die zijn ook niet in beste vorm… Met of zonder Davy Wzawzb

    1. rik2

      Dat is een extra stimulans voor ze om Ajax opnieuw aan te pakken. In de arena was Ajax kansloos voor de beker en dag zal zondag helaas niet anders zijn

  5. toon61

    We wachten weer zo lang zodat psv of twente sinkgraven weer vast legt ,hetzelfde als met de andere die ze gekocht hebben,en dan zeggen ze nog we hebben dezelfde kwaliteit in de selectie hahahahahahah
    Het spijt me ik moet lachen om dit ajax ,ik heb 20 jaar een seizoen kaart gehad ,maar nu is het triest

    1. rik2

      Je hebt groot gelijk. Hetzelfde was ook met mokotjo. Iedereen wist dat blind weg zou gaan behalve Marc Euromars,die hield zijn portemonnee gesloten tot mokotjo voor 8 ton naar Twente vertrok. Singraven had allang bij Ajax moeten lopen

  6. Deusie

    Mokotjo Zyech Tadic waren allemaal klaar om naar Ajax te komen maar te traag handelen en denken dat je genoeg kwaliteit hebt lopen deed ze anders kiezen ??

  7. royajax5

    Aderlating dit.

    Wel fijn dat Kashia er bij de tegenpartij ook niet bij is, en weet iemand of die Traore al optijd terug is?

    Laten we hopen dat Ajax zich wil herpakken naar die zwakke voorstelling tegen Feyenoord en zetten ze de reeks van Vitesse voort.. ( Heerenveen 4-1, Groningen 4-0, Ajax 5-0? )

  8. toon61

    Dit ajax herpakt zich echt niet hoor ,ze hebben erg zat de kwaliteit niet ,wij zien het wel ,maar schijnbaar de boer en markie niet .
    Wat een armoe ,zelfs 010 voetbalt beter als ons .

  9. toon61

    Ik moet er niet aan denken dat psv 5 jaar achter elkaar kampioen gaat worden ,door het wanbeleid van ajax ,omdat ze hun eigen jeugd veelste hoog inschatten ,en ze verrekken iets te kopen .

    1. AFCA my World

      Nee ze hebben gelijk,er MOET een x de beurs getrokken worden om de betere spelers te halen,met alleen onze eigen jeugd trekken we het niet!

  10. Velibor

    Ben echt niet in voor paniekaankopen maar er mag best wat ervaring bij en dan bedoel ik niet alleen leeftijd maar op niveau gevoetbald hebben en niet zo’n type als Zimmling graag want dat is nou typisch zo’n voorbeeld wat de jeugd alleen maarin de weg zit volgens mij.

  11. NomatterwhatalwaysAjax

    Jongens het draait puur om inzet. Kwaliteit is er zat. Dat zie je op de trainingen. Kwaliteit en kwijl druipt er af. De wedstrijd mentaliteit is er niet. Die moet er komen. Frank kan het goede knopje helaas niet vinden op di moment. Als de PSG kan wegtikken dan heb je heel wat in je mars.

Comments are closed.