Cillessen: ‘Eigenlijk hebben wij een achterstand van zeven punten’

1025ajax-feyenoord_cillessen

Jasper Cillessen is zich bewust dat het vijf voor twaalf is bij Ajax. De doelman zag afgelopen zondag de achterstand op psv oplopen tot zes punten en weet dat de inhaalrace heel snel moet worden ingezet anders grijpt Ajax naast de vijfde landstitel op rij.

‘Wij weten dat het vijf voor twaalf is en met nog vijftien wedstrijden te spelen zal het een lastige klus worden en daarnaast moeten wij nog naar psv en die moeten wij sowieso winnen. Eigenlijk hebben zij momenteel een voorsprong van zeven punten want zij hebben een beter doelsaldo. Het spel van psv is ook niet altijd mooi om te zien maar zij winnen wel, iets wat wij zeker ook hadden de afgelopen jaren en dat is ook een kwaliteit. Mooi spel is meegenomen maar uiteindelijk draait het om de punten. Als wij lelijk winnen bij psv  zul je mij niet horen’, aldus Cillessen tegenover Ajax TV.

Bron: Ajax.nl

Related posts

17 Comments

  1. -THE BULLDOG-

    “Het spel van psv is ook niet altijd mooi om te zien, maar zij winnen wel”

    Jasper is zie dat je het woordje “ook” gebruikt hebt in die zin. Ik ga ervan uit dat je spel van Ajax dan ook bedoeld, want dat is ook niet om aan te gluren.
    Met meer lef en aanvallend voetbal overloop je de hele eredivisie, waarom dan het voorzichtige terughoudende voetbal??
    Kom op mannen!!
    Laat jullie ballen zien en knallen nondeju!!

    1. Mrpurmerend

      Helemaal mee eens Bulldog, we hebben stuk voor stuk betere kwaliteiten dan de tegenstander maar als je het mij vraagt vaak gebrek aan inzet. En zoals Cruijff zo mooi zei, als je inzet minimaal gelijk is aan die van je tegenstander dan pas zal je kwaliteit de doorslag geven ! Dus idd, de ballen bij elkaar, mouwen opstropen en vechten voor elke bal en elke meter !!

      1. Sazzz

        betere spelers dan psv??? in potentie misschien, maar die van psv zijn veel en veel meer ervaren dan die van ons. en hebben psv heel wat meer gekost ook

    2. AFCA my World

      Waar is de man,het beest de leider die Ajax op sleeptouw kan nemen? Die ze verrot scheld,ze een draai om de oren geeft! Zoals vroeger de MANNEN het deden,de tegenstander onder het gras stopt als het nodig,de Beul van Ajax! We hebben er maar 1 nodig,en als hij dan eens wat kost dan moet het maar!!! Kom op we willen een ervaren LEIDER!!!

  2. milanafcazone

    dit zijn woorden van een echte strijder maar we komen er dit jaar ook ik vertrouw Ze

  3. toon61

    WE zijn gewoon niet goed genoeg ,veelste weinig kwaliteit in de selectie ,en frank ziet jet niet ,die denkt dat het goede jeugd is ,het is een drama ,niet meer en niet minder .
    100 miljoen op de bank ,en klote spelers in het veld ,die mogen er eigenlijk nog niet instaan ,veelste wisselvallig

    1. Sazzz

      Frank ziet het wel, je moet betert luisteren naar zijn interviews. Maar degenen die Ajax echt beter zouden maken nu, zijn peperduur een kiezen voor middenmoters in de grote competities

  4. Velibor

    Hij moet keepen en niet van die opbeurende verhaaltjes de wereld in helpen want voor je het weet staat er in het Brabantsdagblad dat ze de moed opgeven.

Comments are closed.