Video: Daders brand supportershome vastgelegd op videobeelden

2301brandsupportshome

De politie zoekt getuigen die rond de tijd van de brandstichting van het Ajax supportershome, of wellicht al eerder, iets in het Arena-gebied hebben gezien dat met deze brandstichting te maken kan hebben. In het programma Opsporing Verzocht werden dinsdagavond onderstaande beelden getoond die de personen laat zien die zich rond het tijdstip van de brand in het gebied bevonden. Ook tankstationhouders in de omgeving worden gevraagd of zij personen hebben geholpen/gezien rond dit tijdstip.

Tips
Heeft u informatie over dit misdrijf of de mogelijke dader(s), neem dan contact op met de politie via de gratis Opsporingstiplijn 0800-6070. Of geef uw informatie anoniem door aan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Help mee de daders van deze laffe daad op te sporen!

Vragen
– Wie herkent de twee mannen of vermoedt specifiek wie het zijn?
– Verder willen we heel graag spreken met iedereen die rond 03.00 uur of al eerder iets in het Arena-gebied heeft gezien dat met de brandstichting te maken kan hebben. Daarbij een speciaal een beroep op het geheugen van tankstation-medewerkers in Amsterdam-Zuidoost. Had u dienst? Ga dan alstublieft nog even na wie u aan de pomp heeft gehad, die misschien meer weet van die brandstichting.
– Wie heeft andere informatie die welke kan leiden tot oplossing van deze zaak?

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl

Related posts

15 Comments

    1. Velibor

      Ach man als ze al gepakt worden dan komen ze weer weg met een werkstraf waarvan gedeeltelijk voorwaardelijk ja klinkt gefrustreerd maar eigenlijk zouden ze in een Ajax shirt door hun eigen stad moeten kruipen en dan het liefst in hun blote reet achterna gezeten door plaatselijke brandweer !

        1. NomatterwhatalwaysAjax

          Daar zitten we echt op te wachten. Goed voor Ajax ook. Vooral stimuleren 🙁

  1. ricardoafca410apd

    nou zie niet echt gezicht van de daders heel jmmr dit majaa we zijn verzekerd dusjaa hun mogen voor kosten op de daders

  2. N-AFCA

    Pff.. Met deze beelden kun je dus helemaal niks.. Was er al bang voor. Hopelijk kunnen de tankstation medewerkers zich iets herinneren. En bij zo’n tankstation hangen toch ook camera’s?

  3. djdion

    En dan zeggen ze dat de joden altijd wegrennen nou volgens mij rennen de kakkies alleen maar weg…
    jammer dat de beelden geen goed beeld
    geven van de daders. bij volgend Supportershome goed beveiligde camera’s misschien een optie maar natuurlijk moet dan niet nodig zijn ze moeten gwn van ons supporterhome afblijven!!

  4. Guacamole

    Ik zag Depau,wijnaldum,immers,Wilshere rondlopen. Ik zou die 4 voor een weekje of 2
    Vastzetten

Comments are closed.