Sporkslede per direct terug naar Ajax

0125sporkslede

Fabian Sporkslede keert per direct terug bij Ajax. De middenvelder verbleef op huurbasis bij Willem II maar komt bij de ploeg uit Tilburg niet tot speelminuten. De kans is overigens aanwezig dat Ajax de speler deze week opnieuw verhuurd aangezien zijn kans op een plek in de eerste selectie bij Ajax ook niet erg groot is. Frank de Boer liet al eerder weten ontevreden te zijn over de verhuurde spelers en hun speelminuten. Sporkslede speelde sinds de zomer slechts twee wedstrijden voor Willem II.

Bron: Elfvoetbal

Related posts

12 Comments

    1. fafieanie

      je kunt gelijk hebben maar zijn er dan spelers die beter zijn dan hem? ze komen niet eens voorbij een pispot.

      1. AFCA my World

        Over het algemeen zijn ze allemaal beter als hij,maar gisteren waren ze gespannen en bang om fouten te maken en dan gaat het juist fout,er moet een speler bij komen met ervaring die ze eens verrot scheld een draai om de oren geeft en ze eens een peper in de reet stopt,die voorop gaat in de strijd dat is wat er nodig is! Er moet ook weer plezier in het spel komen,dan gaat het pas goed komen!

          1. AFCA my World

            Precies,een type Davids maar waar vind je die? En is hij haalbaar? Er lopen in Brazilië en Argentinië een paar mannetjesputters rond,misschien daar 1 van ?

  1. Jughead

    Elm heeft een aandoening met z’n darmen, bij overmatige inspanning kan het bloedingen geven. Was in zijn AZ tijd een hele goede voetballer!

  2. Bolle Ron

    Vind zichzelf erg goed maar presteert niets. Misschien heeft er een club in de Topklasse belangstelling voor hem.

Comments are closed.