Overmars doet naam eer aan tijdens afscheid Alderweireld en Blind

0125afscheid_blind_alderweireld2

Marc Overmars sprak namens Ajax in de rust van de Klassieker Toby Alderweireld en Daley Blind toe die (alsnog) afscheid kwamen nemen van Ajax en het publiek. Overmars kreeg overigens aardig wat lachers op zijn hand bij de toespraak richting Alderweireld en deed zijn bijnaam ‘Marc Netto’ eer aan. ‘Wij hopen dat Southampton de optie licht om jou te kopen van Atletico Madrid want dan is Ajax ook weer blij’. Hiermee doelde Overmars op het doorverkoop percentage wat Ajax zal ontvangen als Southampton Alderweireld definitief koopt van de Spaanse club.

Bron: De Telegraaf

Related posts

18 Comments

  1. JCruijff

    Prima visie. Je niet gek laten maken door alle media. Die hebben er weinig of geen verstand van. Het bewijs is: vier schalen op rij. En dat allemaal na de Fluwelen Revolutie. Vooral zo doorgaan, want wzawzdb

  2. afcatheone

    inderdaad dagobert marc centjes uitgeven ipv erop blijven zitten zelf zien jullie toch ook dat het niks is achterin

  3. RobMafca

    allemaal leuk en aardig de verwensingen dat marc op zijn centjes zit. Maar dit doet hij ook maar “in opdracht van”. Marc is niet degene die uiteindelijk beslist.

    Het is de weg waar voor gekozen is, hoewel 2 aankopen wel heel belangrijk zijn.

      1. fjonkman

        Het zal misschien als een cliché klinken Elise, maar het is wel zo. Wat heb je aan een vette bankrekening als de prestaties ver beneden peil blijven? Je moet wel in je elftal blijven investeren.. Anders stagneert ook de groei van al dat eigen talent.

  4. Velibor

    Moet jeje toch doodschamen om die gasten uit te nodigen tijdens zo’n wedstrijd ,belachelijk gewoon die twee lachen zich de ballen uit de broek ! En dat is dan GvD des Ajax? Wat een gelul ! Zet er eens vier kanjers van verdedigers neer en dan bedoel ik Killers en niet van die zogenaamd voetballende watjes laat de rest maar uit de opleiding komen want aanvallers kwamen altijd bij ons vandaan,verdedigers bijna nooit!

    1. tomik17

      alderwiereld, verthongen, daley blind, anita, emanuelson vermaelen, van der wiel allemaal verdedigers van ajax geweest in de afgelopen jaren, qua aanvallers zijn suarez, huntelaar en ibra nu al een tijdje weg en verder dan die namen kom ik op dit moment niet. Dus ik denk eerder dat er de laatste jaren een aanval probleem is. Natuurlijk heb ik t alleen over de spelers die de top hebben bereikt en heb ik t niet over t ajax van nu want dat is echt dramatisch..

  5. RonJ64

    Eens met, dat er Killers moeten komen ala Stam,Chivu of van mijn part zo’n Guardado, want waarom kunnen die lampen die wel halen en Groter AJAX niet?…..te lang en Afwachtend wachten, te Slechte scouting?….doe hier iets mee, want gisteren was schandalig Zwak, in eigen huis hoor je 010 pijn te doen

  6. Velibor

    Laten we ff stellen dat dat Killers waren ,vlieg op man allemaal voetballend proberen oplossen,ik doel op types als Der Horst Blankenburg en co haha maar goed dat soort voetbalt niet meer maar bedoel meer die mentaliteit,je laat je toch niet piepelen gvd door 010 in de arena,om je dood te schamen!

  7. Rickie

    Koop een 2 jongens van 5 mil en laat ze eerst mee doen aan ajax cape town en probeer het daar uit en koop 2 spelers van 16 Mill in totaal voor het eerste ….!!!er zijn clubs die doen het met afdankertjes in de eredivisie en die staan nu momenteel leuk te voetballen zoals Zwolle en Leeuwarden……..kom op hun begroting is samen wat zal het zijn zo een gokje 13 mil totaal …en toch komen ze bijvoorbeeld nu 4 de en 8 ste ze Zulllen denk ik nog wel zakken maar stel jah ze blijven zo leuk voetballen nou dan baal ik pas van het Nederlandse voetbal je had 3 jaar terug niet kunnen zeggen dat die clubs er nu zo voor zou staan dan zou je zeggen ga weg man Leeuwarden en Zwolle rot op de eredivisie is zoveel beter als de Jupiler league haha dude

  8. Geroldkohlen

    overmars hebben we niet genoeg geld op de bank! echt een vrek is het azen op percentage wanneer alderweireld definitief overgenomen word ,haal zelf maar eens 2 ervaren jongens in plaats van de bank spekken, talenten genoeg maar geen karakters en ervaring!

Comments are closed.