Boilesen wil graag bij Ajax blijven

0125ajaxfeyenoord6

Nicolai Boilesen ziet ook dat Ajax het ene na het andere talent langdurig weet vast te leggen en de Deen is blij met de vastigheid die Ajax hiermee krijgt. Boilesen overweegt dan ook serieus om zijn verblijf bij Ajax te verlengen.

‘Wij hebben met elkaar de intentie uitgesproken om langer bij Ajax te blijven. Van Rhijn, Klaassen, Cillessen, Veltman en El Ghazi hebben allemaal bijgetekend en dat is niet voor niets. Ik sta zelf ook heel erg open voor het verhaal van Ajax en ben momenteel gelukkig hier. Ik besef dat ik veel blessures heb gehad en dat ik nog kan groeien. Ik wil nu wel graag een keer een seizoen draaien zonder blessures en fit blijven’, aldus Boilesen tegenover Helden.

Bron: Helden

Related posts

18 Comments

    1. EvdB

      Idd
      Slappe hap
      Slechte verdediger die ballen zomaar inlevert
      Als kip zonder kop naar voren rennen

  1. Ons Aller Ajax

    Oprotten Boilesen hij kan nog niet eens een bal Pasen in iemands voeten in en in slecht en hoe hij gisteren erbij liep en voetbalde hoort hij niet in Ajax thuis.

  2. SanderD

    Prima. Linksbacks hebben we niet veel op het moment, Viergever gaat hem iig niet worden.

    1. Timajaxfan

      Alles is beter dan Viergever op het moment, Boilesen heeft in het verleden tegen onder ander FC Barcelona en Real Madrid bewezen van grote waarde te kunnen zijn voor dit team! Als hij een jaartje fit blijft, dan komt hij er wel!!

  3. AFCA my World

    Pas geleden wilde hij verder kijken en nu wil hij blijven,erg twijfelachtig hoor is het misschien tot hem doorgedrongen dat er geen club hem wil hebben?

  4. mijnmening

    Je zag tegen bijv Barca echt wel zijn klasse en talent. Die jongen kan er ook niet veel aan doen dat als hij net weer in zijn ritme zit weer een doodschop krijgt. Ik ben erg blij als hij lekker blijft!

  5. fafieanie

    vanavond heb ik echt echt genoten van de tv beelden rtl7van t echte ajaxspel zoals t hoord durf,kracht ,verdedigen, scoren, en spelers met inzet.

  6. Young carpo 020

    Hij is een van de beste spelers van ajax speelt bijna altyd goed maar kan misschien beter n middenvelder worden hij is aanvallent beter als verdedigend

  7. fjonkman

    Jongens… Beseffen jullie wel dat Boilesen ook eigenlijk nog maar een jonge gozer is?! Hij heeft wel degelijk het talent en met wat meer mazzel (lees: blessures) gaan we nog van hem genieten hoor, let maar op!

  8. Ajax4ever

    Fjonkman geweldig commentaar!!!! Zo horen meer mensen dat graag!!!! Ik in ieder geval wel

Comments are closed.