Supportersfotoverslag Klassieker

0125ajaxfeyenoord17

Hierbij het supportersfotoverslag van de Klassieker die eindigde in 0-0. Door dit resultaat is de achterstand op psv opgelopen tot zes punten.

0125ajaxfeyenoord 0125ajaxfeyenoord1 0125ajaxfeyenoord2 0125ajaxfeyenoord3 0125ajaxfeyenoord4 0125ajaxfeyenoord5 0125ajaxfeyenoord6 0125ajaxfeyenoord7 0125ajaxfeyenoord8 0125ajaxfeyenoord9 0125ajaxfeyenoord10 0125ajaxfeyenoord11 0125ajaxfeyenoord12 0125ajaxfeyenoord131025ajax-feyenoord_cillessen1025ajax-feyenoord_moisander0125ajaxfeyenoord16

Related posts

27 Comments

  1. djdion

    6 punten maakt niet uit samen met de support van alle ajacieden tijdens de wedstrijden gaan we ze naar de schaal schreeuwen

    1. rik2

      Ik hoop dat je lekker slaapt want als je wakker wordt is je droom ruw verstoord…. Met dit team verliezen we nog veel punten, te beginnen met de komende wedstrijden tegen Vitesse, az Twente en PSV . We worden niet eens tweede als we zo doorgaan en dat is heel pijnlijk om te constateren en nog pijnlijker als je bedenkt dat Ajax wel de financiële mogelijkheden heeft om toppers binnen te halen maar dat gewoon niet wil. de Jong verdient ook 2.2 miljoen bij PSV, bij Ajax moet het mogelijk zijn om een echte topper ook dat geld te bieden. Zelfs bij Feijenoord betalen ze sommige spelers 1.5 tot 1.8 miljoen……

  2. ForeverAjax

    Milik dramatisch. Andersen en schone wilde wel maar het lukte net niet. Kishna dramatisch, moisander dramatisch. Van der Hoorn wilde wel maar wilde te graag en werd slecht gecoached. Serero gewoon held. Je kon zien dat ze de training wilde nadoen maar een wedstrijd is anders. De Boer kon noet anders met zijn wissels helaas. Enige fout van hem is dat hij met el Ghazi had moeten starten en Schone linie terug. Maar dat is achteraf. Was het goed uitgepakt had niemand gezeurd. Nu mogen we blij zijn met een punt.

  3. lrsvdrk

    als heel de selectie de rest van het seizoen een inzet toont als dat Serero vandaag heeft laten zien, worden wij gewoon kampioen! Man man man wat was Serero vandaag weer baas!

  4. ForeverAjax

    Denk dat Frank vanaf nu meer risico moet nemen. Meer op de aanval en dan hopen dat de verdediging daardoor meer worst ontlast. Dus vol op de vleugels en gaan met die banaan. Strijdend naar de overwinning of strijdend ten onder.

        1. ForeverAjax

          Maar wen ding …. Ajb niet zo dwepen met Milik. Het is en blijft een zeer middelmatige voetballer en van mij mag hij terug naar Duitsland ondanks zijn lucky kopbal op de lijn.

          1. lrsvdrk

            daar ben ik het niet mee eens.. Milik heeft in andere wedstrijden echte inzet getoond. Vandaag werd ie niet bereikt en kon ie zich daardoor totaal niet bewijzen.. Kijk naar Sigi in de tweede helft, kon ook totaal niks laten zien. Ligt echt niet alleen aan hen hoor..

  5. SPHAFCA

    Wat heb ik me weer dood lopen ergeren in de arena zeg… Die andersen.. ongelofelijk.. hij speelt de bal pas als het niet meer kan, en alstie em wel optijd geeft is het passje veeeel te zacht.. had er na 20minuten al uitgehaald moeten worden. Verder ongelofelijk dat El Ghazi niet is in gevallen, onze enige speler met dreiging. We hebben maarliefst 2 halve kansjes gecreeerd tegen een heel slecht feyenoord, ik mis de tijd dat we aan durfte te vallen, dat we vaak scoorden, dat we kansen creeerden.. Onder de boer spelen we niet meer als Ajax, we spelen als het Chelsea van vorig jaar, anti voetbal.. maar counteren kunnen we ook niet. Het is ook ongelofelijk dat Overmars maar op zn geld blijft zitten en in de rust dat misselijke ‘grapje’ tegen blind over geld..
    Ja, ik heb ook nog iets positiefs te melden : Serero, van Rhijn & Cillessen : Jullie zijn helden, jullie hebben er voor gezorgd dat we toch weer niet verloren hebben van dat feyenoord (die ook geen pasjes over 5 meter konden laten aankomen). Hopen dat we volgend seizoen met een nieuwe groep en een nieuwe trainer weer echt mee kunnen doen om de titel, dit jaar zit het er echt niet in, met het spel wat we spelen mogen we blij zijn dat we niet in het linkerrijtje staan..

    1. ForeverAjax

      Beste Ajacied. Het ligt niet aan de Boer en ook niet aan Overmars. Het ligt aan de spelers. De kwaliteit is er meer dan voldoende maar de spirit is wat ontbreekt. En dat moeten de spelers zelf brengen. Door blessures kon el Ghazi niet meer invallen, wel blijven opletten ajb. Milik wordt in mijn ogen zwaar overschat.

      1. SPHAFCA

        Volgensmij was alleen Boilesen (ALWEER!) geblesseerd, de wissel bazoer – Zimling sloeg ook nergens op, maar ach de emotie zal nu ook nogwel mee spelen en de alcohol misschien een beetje, ben benieuwd hoe ik er morgen over terug denk. Over Milik ben ik het trouwens helemaal met je eens, maarja.. bij een gebrek aan beter moet je hem wel opstellen

        1. Ajax nr 1

          Dit was weer een wedstrijd om snel te vergeten zoals je denk ik dit seizoen snel zal moeten vergeten aan het einde van de competitie. Er zal echt snel iets moeten gebeuren want zo gaan wij voorlopig geen prijzen meer winnen in de toekomst. Waarom wordt het gewoon niet gezien? Dit team is middelmatig. Wij staan 2de maar dat gaan we niet volhouden qua voetbal is het echt middelmatig. Tegen de middenmoot moet je vol aan de bak en tegen een topclub kom je gewoon erg veel tekort. Kijk nu kan je zeggen het lig niet aan Frank de Boer of aan Marc Overmars en Co maar hun zijn de mensen die verantwoordelijk zijn toch. Dat balletje 20.000 keer breed en terug wordt ook in opdracht gedaan toch. Je kan 120.000.000 op de bank hebben maar we zijn een voetbalclub zonder spelers met pit en inspiratie. Miljoenen kan je verdienen door goed te presteren maar qua voetbal ga je straks veel geld mislopen. En qua kwaliteit van spelers ook trouwens want zoveel zijn onze spelers niet meer waard. Nee ik kan niet wachten op verandering en dat je weer voor de winst gaat want ik verlies liever 1 wedstrijd en win er 2 dan 3 wedstrijden gelijk.

          1. Ajax nr 1

            Ik verlies liever 1 wedstrijd en win er 2 met goed aantrekkelijk voetbal dan 3 x gelijk met saai en bang voetbal

        2. rik2

          We hebben nog een spits in het tweede lopen die voor een paar miljoen gekocht is van Groningen…..

      2. rik2

        Als de spirit ontbreekt is het aan de coach om hun te motiveren, als dat zelfs tegen Feijenoord niet mogelijk is kantje beter opstappen als coach

    1. ForeverAjax

      Ik geef een mening met inhoud. Als je er het er niet mee eens bent prima maar dan graag ook inhoud.

    1. SPHAFCA

      hey ForEverAjax, we zijn dezelfde persoon volgens iemand, apart dat we het niet helemaal met elkaar eens zijn dan :’)

  6. polaroids

    Goh, het is bijna 31 januari, Marc. Wie kunnen we binnenkort verwelkomen? Of vind je dit Ajax goed genoeg?

Comments are closed.