Foto’s afscheid Blind en Alderweireld

Tijdens de rust van de Klassieker nam Ajax afscheid van twee Ajacieden: Toby Alderweireld en Daley Blind. Beide spelers liepen onder luid applaus en begeleidt door flink wat vuurwerk een ererondje.

App-gebruikers: Bekijk de foto’s op onze website: www.AjaxFanzone.NL

0125afscheid_blind_alderweireld3

0125afscheid_blind_alderweireld2

0125afscheid_blind_alderweireld1

Related posts

32 Comments

    1. ajacied078

      doe maar en en. een goede verdediger en middenvelder mogen er zeker bij. en dan alles wat niet goed genoeg is lozen

      1. Veltman

        Ik vind dat Blind veel te makkelijk verkocht is. En alle supporters hadden er ook wel vrede mee. Ik begrijp daar niks van, want Blind hoefde zelf nog niet eens weg. Hadden ze gewoon aanvoerder kunnen maken, contract verlengen en tegen Van Gaal zeggen: Kom volgend jaar maar eens terug!
        Op deze manier word je nooit een topclub

  1. SPHAFCA

    FRANKIE ROT OP, FRANKIE ROT OP, FRANKIE, FRANKIE, FRANKIE ROT OP! Dramatische trainer, dramatische wissels, verdedigend kut spel.. Ons laatste goede seizoen was onder Jol toen Twente kampioen werd, in 4jaar 1 goede wedstrijd gespeeld, tegen barca. Door falen van pisvee 4x kampioen (van de armoede) geworden, ben er klaar mee. RON JANS HELP ONZE CLUB NAAR DE TOP!!

    1. AFCA my World

      Ben het niet helemaal eens met je,door goed inspelen op de mogelijkheden die je hebt en idd met minder spel van je concurrenten heb je wel een paar kampioenschappen kunnen behalen,maar nu is de chemie op,rot op vind ik geen goede opmerking en denk wel dat hij vertrekt,en ja ik zie Ron Jans graag komen om het te proberen, maar ja die onderhandelt al over een nieuw contract bij Pec!

      1. Veltman

        Ron Jans gaat het nooit redden bij Ajax…
        Kan de druk nooit aan…
        Gaat na 3 weken huilend terug naar Zwolle…

    2. Ajacied1999

      Na een paar slechte wedstrijden zie je al wie de echte fans zijn. Dit ligt niet aan Frank dit ligt aan het zwakke elftal

      1. AFCA my World

        Het ligt aan allebei,sommige spelers zijn niet in vorm klopt,Frank krijgt het niet echt meer aan de praat klopt,maar het belangrijkste is dat hij niet de echte leider krijgt die deze jonge ploeg nodig heeft en dat ligt aan de financiële staf die geen geld wil investeren in maar 1 Topper!

    3. NielsAjax

      Jij snapt duidelijk niks van voetbal 3 inhaalreeksen, en van falen van PSV moet je ook maar profiteren door alles te winnen.

  2. ajaxpers

    Sommigen hebben zeer intensieve therapie nodig. Fdb, het spijt me voor mensen met een IQ van een fruitvlieg die vergeten zijn wat jij met Ajax hebt gepresteerd

  3. hubert

    Als ik hier de reaktie lees dan kan ik me absoluut niet voorstellen dat jullie ECHTE Ajax supporters zijn sorry

    1. SPHAFCA

      En jij bent er zeker zo een die nog nooit in de ArenA is geweest en conclusies trekt ovet mensen die al jaaaaren een seizoenskaart hebben?

      1. nick-afca95

        En jij bent er zeker zo een die na een paar kut wedstrijden je rug keert naar de mensen die het fantastisch hebben gedaan en ajax kiezen boven een top club met een top salaris. Frank heeft ons 4 keer op rij kampioen gemaakt en ik denk dat het dit seizoen ook nog wel goed komt. Er zijn in het verleden zat achterstanden op de koploper goed gemaakt. Ik ben de anti reacties een beetje zat. Altijd geziek over sigi fdb en de verdediging. Denk eens even terug aan wat die voor fantastische dingen hebben gedaan voor ajax. Sigi altijd met belangrijke goals en bijvoorbeeld veltman met hele sterke wedstrijden in de cl vorig jaar.

  4. ajaxpers

    Een seizoenskaart is geen vrijbrief om een trainer van wereld niveau te beledigen. Het feit is dat Hij Ajax 4 keer kampioen heeft gemaakt en op dit moment heeft hij weer met de tweede plek voorronde CL bereikt. Punt uit.

    1. SPHAFCA

      wereld niveau hahahahaha.. vernederingen tegen psv en salzburg vergeten? en al die andere wanprestaties in de competitie? maar nee alleen de goede dingen komen door de Boer, de slechte dingen natuurlijk niet :’) logisch hoor..

  5. nick-afca95

    Ja als je je nou even bezig houd met de feiten inplaats van mij persoonlijk. Je vergeet wat bepaalde ajax figuren voor ons hebben betekend door een paar kut wedstrijden. Ik vind het spel de laatste tijd ook teleurstellend maar ik zal nooit op basis daarvan frank weg wensen

  6. ajaxpers

    O ja, we waren vergeten dat Ajax iedereen moet wegspelen! Vriend, zelfs Barca lukt dat niet.

  7. JCruijff

    Waarom niet meteen afscheid genomen van Moisander, Duarte, Schone, Zimling, Viergever, Boer, Sigi? Waren we daar ook meteen vanaf geweest

Comments are closed.