‘Brand supportershome doelgerichte actie’

0124home

Het onderzoek is nog in volle gang maar nu is al duidelijk dat de grote brand, die het supportershome en inboedel totaal heeft verwoest, een opgezette actie is. Diverse bronnen hebben de brandweer verteld dat zijn een opengebroken deur en diverse brandhaarden in het home hebben aangetroffen. De politie doet vooralsnog geen mededelingen totdat het onderzoek volledig is afgerond.

Forensisch onderzoek
Forensisch rechercheurs van de politie startten een sporenonderzoek. Uit dat onderzoek is gebleken dat er sprake is van brandstichting. De recherche zet het onderzoek naar de daders voort.

Getuigenoproep
In verband met het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen. Ooggetuigen en mensen met meer informatie over de daders wordt verzocht om contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Bron: De Telegraaf

Related posts

40 Comments

    1. barkes88afca

      Echt mee eens! Hopelijk blijven wij als Ajax supporters onze koppies gebruiken en laat het 5e kampioenschap op rij de zoete wraak zijn!

  1. hubert

    natuurlijk is dat diep triest. en is buiten alle proporties dit heeft totaal niets met sport te maken laten we daarom allemaal ons gezond verstand gebruiken en op een sportieve manier wraak nemen Door gewoon te winnen laten wij ons a.u.b niet verlagen tot hun nivau en laat zien dat we een echte top club zijn met top supporters

  2. ForeverAjax

    Helaas veel kansloze reacties op het forum. Helaas veel mensen die gek zijn op geweld. Reacties als “zij zullen boeten” zijn diep triest.

    1. slm020

      Het zou mij niks verbazen als het die hagenezen zijn . Precies voor de klassieker om de supporters juist te laten denken dat het 010 gedaan heeft ! Maar laten wij verstandig zijn en het gewoon bij het voetballen houden !!

  3. ajax1962

    Op het veld laten zien dat wij beter zijn. Ga niet mee in dit soort zinloze acties. Je maakt alleen de naam van onze club zwart.

  4. Royb020

    Ik ben benieuwd of de politie met de zelfde verklaring kom als de brandweer!! Om een tegen actie te ver komen!!

  5. rekel23

    Al vaker heeft 010 een zogenaamde ludieje actie gedaan bij AJAX -010, denk aan rook en spandoek. Maar als dit de actie van 010 is, dan moet het maar klaar zijn en zet ze dan maar terug naar de jupiler league. Het kan ook tegenstanders zijn die de Klassieker nooit meer terug willen hebben. We gaan het horen.

  6. Veltman

    Ik ben blij dat er ook veel verstandige reacties tussen zitten hier, geen kwaad met kwaad vergelden! Bovendien is er nog niets duidelijk over de schuldigen… Maar mochten het Feyenoord-supporters zijn geweest, dan zou het mooi zijn als de CLUB hiervoor gestraft zou worden. Op die manier brengen die ‘supporters’ hun eigen club in de problemen.
    Los van dit alles, is de beste remedie voor deze trieste daad natuurlijk 010 helemaal oprollen morgen.

  7. SanderD

    Ook een gemiddelde Feyenoord of Ado supporter wil dit niet. Je hebt helaas maar een paar gekken nodig voor dit soort acties.

  8. Ajax nr 1

    Het is geen club in de hele wereld die dit doet. Het zijn trieste mensen die dit doen. Het is AFGUNST. Dat bewijst maar weer dat AJAX echt de MOOISTE, DE BESTE met de MEESTE SUPPORTERS en waar wij super trots op zijn. WIJ ZIJN 1 VAN DE SUCCESVOLSTE VOETBALCLUBS VAN DE WERELD.

  9. Burgemeester

    Een hele laffe actie, waarschijnlijk voortkomend uit jaloezie op onze prachtige historie. Een historie die geen enkele club uit nederland kan evenaren! Laten we door onze sportieve prestaties ervoor zorgen dat deze historie gewaarborgd blijft en uitgebreid wordt! Zo zorgen we ervoor dat andere Nederlandse clubs altijd een achterstand hebben op onze mooiste! Want……. WZAWZDB

  10. Afca1986jan

    Het os bekend het is aangestoken door die kakkerlakken het moet nu eens klaar zijn met die gasten hoop dat ze worden gepakt en nooit meer in wat voor stadion ook nog mogen komen Rn morgen ze laten afdruipen met een flinke Nederlaag

  11. ForeverAjax

    De echte supporters hebben hier niets mee te maken. Die willen hun club ook niet is diskrediet brengen. Dit zijn vandalen die in dit geval de naam van Feijenoord, Ado of een ander club misbruiken. Dit afwentelen op de sporters van welke ploeg ook is belachelijk. Ook Ajax heeft die zgn supporters. Mensen die wraak willen en daar Ajax is diskrediet brengen. Een ding is zeker, breng jij een club in problemen vanwege je eigen acties dan ben je geen supporter van die club. Dan ben je een raddraaier, een vandaal, een oproerkraaier. Op naar een sportieve wedstrijd. Oh ja, ik zal gaan staan en klappen als de naam van Kenneth Vermeer wordt genoemd. Ook dat doet een echte supporter in mijn ogen.

  12. Moosie

    Er zijn altijd supporters die de grens niet meer zien.Die oorlog verwarren met voetbal.Het verbaast mij telkens weer dat er mensen zijn die een moord willen plegen om een potje voetbal.Je kunt frustratie op vele manieren uiten en zolang je dat met woorden doet die bij sommigen te hard aankomen vind ik dat kunnen.Maar op het moment dat je elkaar gaat lopen neersteken en al van dat soort zaken vind ik dat een stap te ver.Vandaag was bij Feijenooit het spandoek actie reactie te lezen en natuurlijk werd er niet ingegrepen door het laffe kakkerlakken bestuur.Ze vinden dat soort zaken al jaren goed in Rotterderdam van plastic opblaas hamers tot hamas hamas Joden aan het gas.En het enige wat ik van mijn medesupporters kan vragen is Hou alsjeblieft je smoel op dit forum over wraak en geweld.Je geeft zo alleen maar de Acht Bier Acht Cola brigade munitie om ons in de verdomhoek te zetten en dan heb ik het nog niet eens over al die schijnheilige journalisten die bij al dat soort stukkie’s weer met een stijve pik achter de computer zitten hopende op de volgende rel.Kom op strijders van me hou je kop erbij laat je niet uit de tent lokken hoe kwaad we ook zijn op dit moment en morgen gewoon winnen en achter de ploeg staan al was het de CL finale zelf. allemaal een goed weekend gewenst Moosie

    1. Ajax1963

      En zo is het maar net. Oprollen die handel en met 5-1 naar rotjeknalledam terug sturen.

  13. Ajax nr 1

    Zozo Moosie petje af voor wat jij hier schrijft dit zal wel een hoop moeite gekost hebben om zo weinig scheldwoorden te gebruiken in een verhaaltje. Echt nogmaals petje af je krijgt nu voor de woordkeuze een ruime 7. Ps ga zo door

    1. Moosie

      Toch jammer dat als je dan mij wil complimenteren dat je dat dan moet doen met een afzeik opmerking. Maar je zal het wel goed bedoelen zullen we maar zeggen.

  14. Thomas

    Het zou jammer zijn als 010 het gedaan zou hebben want dan verzieken die debielen het weer met dat gedoe dat er geen uit supporters mogen zijn bij de klassieker en dan zijn we weer bij waar we begonnen zijn!!

  15. Valentino

    Wat een trieste reactie zeg, en dat voor een paar fakkeltjes op een grasveld. Had verwacht dat mensen zo diep konden zinken.

  16. Holly

    Het stikt van de camera’s rond Zuid-Oost, even checken welke auto’s er rond dat middernachtelijk uur daar reden en grote kans …..

  17. Hardekernajax020

    Wzawzdb ik vind het diep triest maar als je tegen die kakkerlakken zegt bommen op Rotterdam dan zijn ze gekwetst maar ik bemoei niet

Comments are closed.