Sigthorsson niet naar OSC Lille

sigthorsson

De komst van Kolbeinn Sigthorsson is voor OSC Lille niet meer nodig en daarom zal de IJslander waarschijnlijk tot einde seizoen bij Ajax blijven. Divock Origi mag het seizoen bij Lille afmaken en daardoor is de aanwezigheid van Sigthorsson overbodig geworden. Frank de Boer zal dit niet heel erg vinden want die stelt de spits, mede gelet op de aankomende klassieker, liever op. Er zijn nog acht dagen te gaan voor het sluiten van de transfermarkt en dat maakt de kans op een andere club voor Kolbeinn erg klein.

BronTelegraaf

Related posts

10 Comments

  1. Ajacied407

    Vind dat Kolbeinn zeer ondergewaardeerd wordt. Mede door hem zijn we zo vaak achterelkaar landskampioen geworden. In elke belangrijke wedstrijd scoorde die zowat:

    Feyenoord 1-2 Ajax
    Ajax 2-1 Feyenoord (2x)
    Ajax 1-0 PSV
    Vitesse 1-1 Ajax
    Twente 1-1 Ajax

    En ga zo maar door! Die jongen werkt kei hard om zich te bewijzen. Ook hiernaar moet gekeken worden. Tenslotte is het alleen maar goed dat Milik meer concurrentie heeft, zodat die scherp gehouden wordt.

    1. Geroldkohlen

      daar is hij ook spits voor lijkt mij? maar al met al heeft hij te weinig gebracht mede doordat hij eigenlijk niet een spits dat op dit moment bij ajax past, en milik is dat veel meer zivko komt er ook nog aan!

  2. fafieanie

    dit zegt al genoeg over zijn kwaliteit het is een goeie jongen maar niet goed genoeg .

  3. AFC98

    Tegen Willem 2, de wedstrijd waarin hij uitviel, scoorde hij nog een goede goal… Een goede stand-in voor Milik

Comments are closed.