‘Fenerbahçe wil voldoen aan vraagprijs Sighórsson’

sigthorsson

Kolbeinn Sighórsson zet zijn carrière mogelijk voort in Turkije. De IJslander tekende onlangs bij in Amsterdam maar liet via zijn zaakwaarnemer doorschemeren dat hij weinig toekomst ziet bij Ajax. Wellicht kan hij snel zich op een andere club gaan richten want volgens Turkse media wil Fenerbahçe voldoen aan de vraag van Ajax van vijf tot zes miljoen euro.

De voorbije weken werd Sigthórsson al in verband gebracht met clubs als Queens Park Rangers en Lille, maar de vraagprijs leek vooralsnog telkens het struikelblok.

Bron: Voetbalzone

Related posts

35 Comments

    1. EvdB

      ???? Hij moet AJAX bedanken dat hij daar mocht spelen.
      Die mooie momenten ???Waren er steeds minder hoor en altijd geblesseerd hè

    1. AFCAjwz

      Nee want Milik staat in de basis en wordt niet gewisseld, vawege goed spel en 2 mooie pegels int kakkerlakken goal!!!!

  1. Ajax nr 1

    Nou Sigi als het zover komt ben ik zeker blij voor jou omdat ik jou dit gunt. Jij bent diegene geweest die in bijna alle belangrijke wedstrijden plus de kassiekers de doelpunten scoorde. Sigi ook al was jij niet altijd scherp maar lui ben jij nooit geweest. Iedereen die jouw afsnauwt moet maar eens goed terug kijken naar de wedstrijden dat jij belangrijk bent geweest want zonder jou Sigi zouden wij geen 4 keer kampioen achterelkaar zijn geworden. Van mijn kant heel veel geluk en ik ben trots dat jij een AJACIED bent bedankt voor je diensten alvast.

    1. -THE BULLDOG-

      Kijk, dit zijn nog eens reacties!! Stonden die hier maar wat vaker…
      Goed stukkie.

  2. heesch@ajax

    Ik hoop niet dat dit betekent dat kuyt de omgekeerde weg naar Feyenoordt bewandeld. Dan zeg ik bedankt voor niks.

  3. De Ajacied

    Hopelijk pas na zondag
    En hoop dat Sigi dan de winnende maakt en een fantastische publiekswissel krijgt, dat heeft hij verdiend in mijn ogen.
    En gun hem een mooie toekomst 🙂 🙂

    1. Velibor

      Afscheid nemen met een hattrick zou niet gek zijn haha! Succes jongen op naar het mooie weer!

  4. Nummer 12

    Zekers !
    Allemaal leuk en aardig en prima, maar staat de vervanging al klaar dan en is Zviko al zo ver ?
    Ik zeg nog steeds ervaring erbij !!!! Het is nog geen 31-1 !
    Urby ook alweer laten schieten….,
    Baal ik van

    1. pietprecies

      Gast, Emanuelson kan echt niks bijdragen aan dit Ajax. Het is geen echte buitenspeler waar we er al genoeg van hebben en als back laat ie veelsteveel steken vallen. Net als vdv, dragen echt niks meer bij

      1. Geroldkohlen

        totaal niet mee eens! volgens mij ben jij urby zijn laatste seizoen bij ajax vergeten hij speelde fantastisch! hij had veel ervaring met zich meegebracht.

  5. Boo

    Mooi hoor, weer 5 miljoen er bij waar we niets mee gaan doen.
    Zo worden we steeds rijker, maar gaan we niet beter ballen.

  6. Jughead

    Sigi, als je naar “Fener” verkast bedankt voor je werklust en de belangrijke doelpunten die je voor Ajax hebt gemaakt!
    Ik zeg haal ( als die 5 miljoen vrijkomt ) JONATHAN SORIANO van Red Bull Salzburg!!!

    1. Geroldkohlen

      ik zei dat al afgelopen zomer al. maar het is dat het goed uitpakt met milik anders ik het weer gezegd.

  7. 020 king of 010

    Wat een negativiteit over een speler die VAAK!! Belangrijk is geweest , er zitten hier mensen die het spelletje niet snappen en te snel zeiken over spelers . Verbeter de wereld begin bij je zelf

  8. fafieanie

    ik lees allemaal dankbetuiginge hij heeft een paar doelpunten gemaakt jaaa geweldig weten jullie dat hij daarvoor door ajax is gekocht? de ballen in het doel schoppen voor zoveel geld wat kwam hij dan hievoor naar ajax doelpalen schilderen????? weten jullie dat men hievoor jaren en jaren moet werken en dan nog haal je het salaris niet wat hij heeft gekregen voor het rondlopen op het veld niet mee verdedigen niet de ballen afpakken of wat hij moet gaan doen scoren. tuurlijk aardige jongen sociaal geen grote bek klopt maar geen killer daar word je op afgerekend. Dus een rode strik en succes.

      1. Moosie

        Hé uit de baarmoeder geslingerde tietvlieg kun jij ook nog inhoudelijk op een topic reageren of is jouw bijdrage altijd en alleen maar beperkt tot het afzeiken van jou onwelgevallig taalgebruik?Kijk dat jij jezelf tot een Übermensch hebt gebombardeerd wil nog steeds niet zeggen dat de rest van de mensen zich moeten aanpassen aan jou een je belevingswereld die niet verder gaat dan het gelul wat we elke dag al niet kijken op BNN en andere bullshit omroepen op tv.Siggi loopt namelijk toch gewoon te sjokken op het veld en Siggi heeft toch gewoon te weinig gebracht.Zeker als je het vergelijkt met spitsen als Petterson Ibra en vele anderen.Jij blijkt alleen maar binnen jouw bekrompen wereldje te blijven en dat is je goed recht maar laat anderen dan ook lekker in hun waarde of hou gewoon ouderwets je smoel dicht het is mij om het even.Slampamper dat je bent.
        Met vriendelijke groet Moos

        1. MijnAjax

          Beste Moosie. Als je de topics terg leest, les je voldoende inhoudelijk commentaar. Het vreemde is dat er nog steeds mensen zijn die vinden dat zij alles mogen zeggen maar niemand iets tegen hun. Apart toch? Meer mensen hebben dat hier ervaren en hebben de moed opgegeven, helaas. Ik ben nu eenmaal niet iemand die zich alle situaties zomaar laat wel gevallen. En praat alsjeblieft niet over mensen in hun waarde laten want dat is nu net jou grote probleem. Dat doe jij en vele anderen dus net niet. Ik wens je zondag een prettige wedstrijd.

          1. Moosie

            Mijn Ajax jij bent toch de gene die loopt te zeiken ik spreek jou daarover aan en de toon is dan straattaal onvervalst dat kun jij niet handelen begint dan te oreren over een IQ hoogte en nog meer van dat soort onzin.Jij bent de gene die denkt dat het aan hem is om mensen op hun plaats te zetten en ik ben de gene die jou en mensen als jou daar dan op aanspreek.Gewoon omdat ik vind dat jij helemaal geen recht van spreken hebt ik heb namelijk niet met jouw geknikkerd dus mot je dan gewoon smoel houden.Als jij het inhoudelijk niet met een commentaar op een topic eens bent zoals beleid van de club of de waarde van een speler dan zou ik daarover met je in discussie gaan maar dat doe jij niet jij loopt te zeiken over stijl en dat is niet aan jou.Er wordt namelijk niet tot geweld opgeroepen of iets van die geest.Wie denk je nu dat bent want ik ken je niet en wil me daar dan ook niet over druk maken inhoud ok maar stijl gaat jou niet aan.Dat recht heb je gewoon niet omdat jij denkt dat je beter bent wil nog niet zeggen dat de rest daar dan maar in mee moet gaan en meer woorden ga ik niet aan je vuil maken.En inderdaad een prettige wedstrijd gewenst as zondag.

          2. kLASSE20

            stop is met dat gezeur over elkaars mening en laat iedereen gwn zijn eigen menong geven

  9. Cootje Adriaanse

    Jee sommige jongens hier, klein beetje meer respect voor Sigthorsson hoor. Het is uiteindelijk, mede door blessureleed, misschien mede door wat van een spits in het Ajax-systeem wordt verwacht, geen optimaal succes geweest. Maar ik prijs zijn instelling en denk terug aan mooie goals van hem (de 2-2 thuis tegen AZ uit de draai, de goals in De Kuip en uit bij PSV (2-2 toen). Hoop dat hij snel zijn geluk vindt bij een voor hem mooie club.

  10. jacq64

    Ik hoop dat het doorgaat, zowel voor Sigi (een nieuwe kans) als voor ons (we zijn een andere weg ingeslagen)
    maar dit zal wel weer gewoon een ander gerucht zijn. En wil hij zelf wel…

  11. MGFG

    Te weinig gebracht. Beslissend geweest in belangrijke wedstrijden, goede gast, geen negativiteit rondom deze jongen! Heel veel succes mocht het tot een transfer komen! Bedankt!

  12. Johan

    Jaaaaaaaaahhhhh!?!?!?!
    Dit geeft vertrouwen voor dr 2de helft vd competitie. Eindelijk weer voetballend vermogen in de spits!!!!

  13. Daandinho

    Gouden Ajax van de afgelopen 10 jaar:

    Verhoeven

    Colin – Vd Hoorn – Oleguer – Atouba

    Enoh – Zimling – Kennedy

    Sightorsson – Pantelic – Sulejmani

Comments are closed.