‘Pizzabakker’ Raiola laat naam Kishna opnieuw vallen in Italië

1210ajax-apoel_kishna

Mino Raiola maakt zich niet erg populair bij de leiding van Ajax. Waar de zaakwaarnemer eerder dit seizoen nogal wat onrust veroorzaakte door Ricardo Kishna aan te bieden bij enkele Italiaanse clubs, lijkt Raiola na een onderhoud met Frank de Boer en Marc Overmars maar weinig geleerd te hebben van zijn escapades.

De zaakwaarnemer heeft namelijk opnieuw de naam van Kishna laten vallen bij Juventus en is nog steeds van mening dat Kishna perfect past in de Serie A. Frank de Boer en Marc Overmars spraken destijds schande over die uitlatingen en lieten dat later ook in een persoonlijk onderhoud weten aan Raiola. De voormalig pizzabakker lijkt zich echter nergens wat van aan te trekken maar moet ook weten dat Kishna spoedig met Ajax om tafel gaat zitten om zijn lopende verbintenis, die tot 2016 loopt, te verlengen.

Bron: Tuttosport

 

Related posts

37 Comments

      1. Veltman

        Zodra Ajax-spelers (lees Kishna) niet meer met hem in zee gaan. Dat is toch raar, als je kijkt naar het verleden…

  1. Vakje129

    Deze jongen doet er verstandig aan deze klungel De deur te wijzen maakt zijn toekomst kapot.

  2. -THE BULLDOG-

    Geen enkele speler zou nog frikandel in zee moeten gaan.

    Voor alle spelers…
    Spijker eerst je voetbalkwaliteiten omhoog, maak voor jezelf een stappenplan via welke clubs dat je dat zou willen doen en kies op latere leeftijd pas voor een geweldige buitenlandse club dan komen de bakken met geld alsnog vanzelf.
    Jullie zien nu bij veel spelers wat voor domme keuzes ze allemaal gemaakt hebben. Je hoort ze of ziet ze nauwelijks meer!!
    Dus trek je plan en laat die Raiola naar de klote lopen!!

  3. tijmen020

    Hopelijk luistert Kishna niet naar die spaghettivreter en blijft ie gewoon bij ajax om hier uit te groeien tot een topper

  4. RonJ64

    ROLMOPS XXL, .Jij moet toch een voetbalhater en Anti AJAX klojo zijn !, want jij en figuren zoals jij maken Talenten KAPOT, door puur aan jezelf en Bankrekening te denken, hoop dat t Ebola je snel omarmt, moeten wel heeeele langeDarm armen zijn dan en dat We je nooit, maar dan ook Nooit meer zien..Plofkip

      1. MijnAjax

        Hier is een vreemde soort van meningsuiting toegestaan. Lees ander topic over bazoer ook maar.

    1. JCruijff

      Ik stel voor moderator dat jij deze Ron64 banned en verwijderd van dit forum? Ik wil niet met zulke onnozele mensen in 1 forum zitten. En dan druk Ik mij nog zeer genuanceerd uit vind ik!

      1. Moosie

        Ten eerste rioola is een dikke klootzak maar dat weet elke Ajaxsupporter nu zo onderhand wel.
        Maar wat mij nu al een tijdje irriteert is dat er mensen zijn op deze site die bij elke afwijkende mening meteen gaan gillen om bannen en roepen dat er beschaafd moet worden geschreven.Ik lees dat stukkie frons mijn wenkbrauwen en lees verder.Ik geloof in het vrije woord.En ik vind dat jullie die bezemsteel eens uit je reet moeten halen het bord voor je kop moeten verwijderen omdat juist al die meningen het recht hebben om uitgesproken te worden.Hij roept niet op tot geweld en al wens ik niet snel of bijna nooit iemand een ziekte toe die gast moet dat lekker zelf weten.Als je niet tegen de woorden van een ander kunt en het ook niet kan aanzien mot je het niet lezen bij Joop.nl kun je dan terecht samen met de rest van de grachtengordelnichten die elk onvertogen woord de kop in drukken ook kun je op zondag naar de kerk op vrijdag naar de moskee al is dat niet altijd waar en op zaterdag naar de tempel.Kun je lekker net doen of je heeel netjes bent alle afwijkende meningen bestempelen als onwaardig en elkaar een paar dozijn veren in de reet douwen.Ook is eer zo’n huppelkut die steeds maar weer zeikt over het pilletje genomen en verder nooit met een inhoudelijke mening komt wel schatje ik heb eens geïnformeerd maar de prozac was al vergeven aan jou.

        1. MijnAjax

          Laten we inderdaad vooral vrolijk mensen zwartnek noemen, een dodelijke ziekte als ebola en kanker toewensen, hopen dat ze in de gracht van de Arena lazeren etc. Dat is echt het mooie van vrijheid van meningsuiting en respect. Dan gooien we er ook maar gelijk tegenaan dat geen enkele Marokkaan deugt en dat iedere Moslim alleen maar voetbalt met een bomgordel en hakmes onder zijn voetbalshirt en het niet waard is om te leven. Kijk dan wordt het pas leuk en gezellig op deze wereld. Vooral geen tegengas geven tegen dit soort meningen want stel je voor dat we eens normaal zouden doen naar elkaar. Zou toch echt belachelijk zijn.

          1. Moosie

            Ebola is geen kanker ten eerste en die Ron heeft het nergens over Marokkanen zwartnekken of ook maar enig ander voorbeeld waar jij met je domme hasses nu mee komt.Ik heb Leukemie gehad en ook nog eens longkanker en eerlijk het zal me een worst wezen als iemand niets beter kan verzinnen als kanker dit en kanker dat ,maar ik begrijp dat,dat woord bij anderen wel associatie’s oproept die niet leuk zijn.Verder ben je dus een zeikerd.Want kom op nou we worden al genoeg gecensureerd in dit land eerst een paar eeuwen door een zooitje christenhonden en nu door een zooitje moslimradicalen en misselijke gestudeerde Groen-Links en PvdA homo’s.
            Het komt mij in ieder geval de strot uit.En als we zo gaan beginnen vind ik als iemand van Joodse afkomst het feit dat jij over tegengas begint ook niet kunnen Bannen dan maar?

  5. Geroldkohlen

    als speler zijnde zou je toch ook moeten denken van “waar is mijn zakenwaarnemer toch mee bezig”… hond eerste klas die raiola moeten ze met drie schoenen verbannen van ajax grond 2 aan zijn voeten en 1 in zijn reet! de idioot

  6. Iceman

    En dit bedoelde ik gisteren bij het stukje van urbi Emanuelson misschien had ik het verkeerd geformuleerd maar jullie begrijpen mijn punt denk ik over deze man

  7. afca511

    Ajax moet de pizzabakker gewoon weigeren op de toekomst en in de arena die wilt alleen maar over de rug van jonge spelers rijk worden. Hij kijkt niet naar wat goed is voor de speler hij kijkt naar zijn eigen belang. Het is een grote geldwolf. Agschieten die vent

    1. Iceman

      Siggi kan Rioola maar 1 keertje ergens aanbieden met alle respect voor siggi maar Rioola kan maar 1 keertje dik geld verdienen met Siggi en daarna niet meer. Rioola moet vaker geld met spelers en alleen maar 1 keer

  8. De Ajacied

    Wat doorgebakken pizza is die Raiola toch ook he
    Echt een grote geldwolf net als Advocaat en de Mos
    Vreselijke lui zijn het
    Afstand van nemen

  9. VAK410THEBEST

    waarom wil kishna nog dat raiola zijn zaakwaarnemer is? hij heeft al vaker laten zien dat t niet goed is voor spelers. dit is ook zoiets doms, kishna is nog nie klaar voor italie, laat hem nog minstens 2 jaar bij ons blijven.

  10. Robin

    Raiola is toch gewoon een zakenman en dit is zijn werk toch of? 99,9% vd gasten hier zou het zelfde doen in zijn geval.

    1. Velibor

      Volgens mij gaat zo’n ” zaakwaarnemer ” toch niet verder dan een speler wil of hoe werkt dat,als zo’n Kishna zegt dattie wil blijven dan kan zo’n laaielichter toch niet alsnog een andere club regelen tenminste dat lijkt me toch sterk?

  11. Pazuzzu

    Ik denk dat de oplossing van deze problemen bij Kishna ligt. Hij bepaald dat Raiola nog steeds zijn makelaar is. Helaas. En waar slaat het op om er Ebola bij te halen. Min geneul. PieZ

  12. gerrykoos

    PANNEKOEK bedoel je, wanneer geeft Kishna hem nu zijn Congé (ze zak) want van zo’n kerel wordt je niet populairder in het voetbalwereldje.

  13. Green

    Ja ook echt he, vind ook dat als een topper van Ajax gaat,net zoals blij blind ook eenfatsoenlijke kosteplaatje mag worden opgemaakt en betalen ze niet blijven ze lekker vinden de meeste echt niet erg..

Comments are closed.