De Boer: ‘Ik geef Vermeer een warme hand, ik gun hem het beste’

0921feyenoord-ajax3

Zondag staat de Klassieker op het programma. Frank de Boer weet dat feyenoord een lastig te kloppen collectief is. Dat komt niet in het minst door Kenneth Vermeer. Vermeer kwam aan het begin van dit seizoen rechtstreeks over van Ajax, maar De Boer zegt dat er geen vervelende sentimenten mee zullen spelen tijdens de wedstrijd. “Die jongen was belangrijk voor ons en verdiende een mooie club. Ik geef hem een warme hand, ik gun hem het beste. Hij maakt een goeie indruk bij feyenoord en daar zijn we blij om”, zegt De Boer in gesprek met Ajax TV.

Vermeer en zijn zaakwaarnemer speelden het spel rondom die transfer slim, waardoor de doelman voor slechts één miljoen euro naar De Kuip kon vertrekken. De Boer is desondanks dus niet boos op Vermeer.

Bron: AjaxTV

Related posts

30 Comments

  1. qwertyuippasdfghjklzxcvbnm

    ik gun het hem wel.
    wat moest hij dan? hij zou op de bank zitten. en hij wilt gewoon spelen en dat gun ik hem.

  2. Sewena13

    Vermeer zijn zoontje draagt een psv trainingspak… Ik kan die gast echt niet meer serieus nemen…

  3. hubert

    Ben a.u.b
    nou toch eens sportief die jongen wil spelen. Heeft jaren op en top zijn best gedaan voor ons aller Ajax en het getuigd dat Frank een gentleman is en zo hoort het. absoluut geen rancune heren

  4. Ajax nr 1

    Waarom gun je vermeer niet een stevige hand zodat hij niet weg kan lopen terwijl je vermeer met de andere hand een paar klappen geef met de Groeten van vak 410

  5. fafieanie

    gewoon de eer aan jezelf houden elkaar respecteren de 3 punten blijven toch in amsterdam!!!!!!!

  6. MijnAjax

    Te triest voor woorden de meeste reacties. Kenneth ik hoop dat de goals die je tegen krijgt ook echt onhoudbaar zullen zijn. Net als ieder normaal mens verdien jij je geld met je best doen in een vak waar je goed in bent.

  7. HPvanOs

    Uiteindelijk bepaald een speler zelf zijn toekomst ( en zijn keuze voor een zaakwaarnemer ) , de slimme spelers gaan het eerst maken bij Ajax voordat ze voor het grote geld kiezen, je kiest voor de sport of voor het snelle geld. Als een speler voor het snelle geld kiest moet je hem niet eens bij Ajax willen hebben, dat zijn geen liefhebbers en passen niet eens bij Ajax. En dat heeft helemaal niks met een zaakwaarnemer te maken en al helemaal niet met ebola.

  8. AFCAoostNL

    Voorderest succes voor hem maar niet tegen Ajax, als je bedenkt de manier hoe en als geboren Amsterdammer uitgerekend naar de kakkies…dan vraag je er ook om toch haha
    Wat ik al zei blunders dat is z’n trademark 🙂

  9. afcajaxfan16

    Triest weer de meeste reactie’s, ik gun Kenneth alles, jammer dat hij bij de kakkies speelt maar hij moet ook aan zichzelf denken, hij heeft Ajax heel vaak gered dus heb respect voor de man.

    1. JCruijff

      En hij heeft Ajax ook heel wat onnodige verliespunten gegeven. Ajax onwaardig. En wij kijken nooit naar de tegenstander maar naar ons zelf. Want wij zijn Ajax, onze club heeft de meeste supporters, Auax heeft het mooiste Thuis shirt, wij hebben de meeste titels, hebben het grootste stadion van NL, hebben de beste spelers en spelen ALTIJD voor de titel. Het kan niet anders maar de 3 punten blijven zondag in Amsterdam. Daag 010

  10. Roughrolf

    Dit zegt ook meer over jullie (intelligentie)!!!! Zo zijn die 010-supporters in het algemeen ook, heel dom verknolt aan hun clubje – zielig!!!!!!!!!!

  11. Davy Klaassen

    Knetter Vermeer is een goeie keeper! Die jongen wil ook spelen , doet het prima bij Feyenooit. Alle Twente-Fans in mn klas balen ervan dat ze deze goeie jongen niet hebben gekocht!

    1. Davy Klaassen

      Tijn doe maar niet stoer! Hij moet het zelf weten. Jij zal dit niveau nooit halen!

  12. fjonkman

    Erg intelligente reactie weer… Hij wil gewoon spelen en hier was ie in de vergetelheid geraakt op de bank. Ik wens hem het beste in ieder geval. Respecteer elkaar wat meer..

Comments are closed.