Nijhuis fluit Klassieker

ajax-feyenoord

Bas Nijhuis zal aanstaande zondag als arbiter fungeren bij de Klassieker. Nijhuis floot drie keer eerder dit seizoen een wedstrijd van Ajax. Het bekerduel tegen Vitesse en twee competitiewedstrijden, uit tegen Groningen en thuis tegen PEC Zwolle, stonden onder leiding van Nijhuis. De arbiter uit Enschede fluit aanstaande zondag om 12.30 uur voor het eerst op zijn fluitje.

Related posts

24 Comments

          1. Ajacied407

            Zit me toch elke wedstrijd gruwelijk te storen aan de mensen die het stadion verlaten als de wedstrijd nog bezig is om files te voorkomen hoor.

          2. MijnAjax

            Regelmatig is Ajax al vanaf de 60e minuut naar huis 🙂 ben eerlijk, als het niet meer spannend is wacht ik de blessure tijd niet af. Die drie minuten extra schelen mij 60 minuten. Ben ik toch netjes 90 minuten aanwezig.

          3. Ajacied407

            Ja oke, dat kan ik wel begrijpen. Maar even eerlijk he. Zie jij De Kuip leegstromen bij een 0-2/0-3 achterstand in de 90e minuut? Ik niet hoor. Ik vind het grote gedeelte van het Ajax publiek verwend publiek. Het is toch geen normale zaak om op stadionschermen te zien of het publiek wil blijven zitten gedurende de wedstrijd?

          4. MijnAjax

            Wat ze in de Kuip doen maakt mij niks uit hoor. Ik zeg alleen dat ik die blessure tijd laat schieten als de wedstrijd is gespeeld. Als Ajax vervolgens zelf ook aan het “uittikken” is zeg ik na 90 min. Bedankt tot de volgende keer.

  1. steddie eddie

    Jezus de grootste ajax hater wat er bestaat zit regelmatig bij tvoost aan tafel om over twente te lullen schandalig

    1. rik2

      Dan zullen ze wel beter hun best moeten doen Lau, ik weet nu al dat ik zweethandjes in de arena zit zondag

  2. rik2

    Ajax heeft de laatste seizoenen weinig plezier beleefd aan de wedstrijden die hij floot. Altijd anti-Ajax geweest

Comments are closed.