Jacobs: “De Boer doet het in zijn broek”

0921feyenoord-ajax16

Rob Jacobs, analist van RTV Rijnmond, denkt dat feyenoord de kwaliteiten heeft om Ajax aanstaande zondag tijdens de Klassieker te verslaan. “Frank de Boer doet het in zijn broek”, aldus de oud-trainer in gesprek met feyenoord TV. “Hij is vier keer achter elkaar kampioen geworden, maar weet dat als Feyenoord maar een klein beetje de inspiratie heeft van de thuiswedstrijd er grote mogelijkheden liggen voor ons”, zo steekt Jacobs zijn voorkeur niet onder stoelen of banken.

Volgens hem kan Jens Toornstra wel eens de speler gaan zijn die het verschil gaat maken: “De tegenpartij heeft geen grip op hem. Moet de vleugelverdediger meelopen of gaat de middenvelder hem oppakken. Dat gaat in de hoofden van de tegenpartij zitten. Lasse Schöne vult bij Ajax diezelfde rol in, maar Toornstra vind ik dynamischer. Schöne is ook een klassespeler, dus dat wordt interessant.”

Bron: RTVRijnmond

Related posts

43 Comments

    1. Ajax007

      Hij moet zijn mond houden hij bedoeld dat fret rutten het in zijn broek doet boor en tijdens de wedstrijd

  1. JBAFCA

    Ik vind de foto een stuk interessanter dan het artikel. Wat maakt mij het uit wat die Jacobs denkt? Nooit gehoord van die vent.

  2. gianni_ajax

    Nou “in z’n broek” is een overstatement, maar het spel wat we zondag lieten zien is zeker zorgwekkend. Ben benieuwd zondag

  3. Geroldkohlen

    jacobs: ” de boer doet het in zijn broek” jaja en toen ging de wekker af meneer jacobs! wat een clown! hij vergeet dat we in de kuip ook niet geweldig speelden, maar de punten gingen mee naar terug Amsterdam.

  4. roytjuh

    ze hebben in 10 jaar niet gewonnen in de arena.. moet fdb daarvoor dan in zn broek doen?? dit is alleen maar grootspraak.. wacht maar af als mr toonstra met zn staart tussen zn benen starend naar de grond zondag van t veld af loopt..

  5. Ajax nr 1

    Ik denk dat het een moeilijke wedstrijd gaat worden met de overhand van feyenooit. Maar wij hebben Millik en al 45 keer doel getroffen en de kakkies pas 33 dus ik zeg 2-0

  6. f-side64

    wie is die jacobs ! o ik weet het alweer die is toch zwaar dementerend de boer die het in zijn broek doet voor 11 kakkies is hij vergeten zijn pillen in te nemen.

  7. ajxaforall

    Ajax is tegen Feyenoord voldoende gemotiveerd, helemaal met zulke teksten. Uitslag: 3-1

  8. jacq64

    Ze zijn er al druk mee daar. Wij kijken vrijdagavond pas tegen wie we het weekend moeten 😉

    1. JBAFCA

      Ja! Hij traint al weer een tijdje mee, ik denk dat hij vanaf februari weer minuten zal maken.

  9. Young carpo 020

    Jacobs moet zn kk bek houden gekke kakkerlak vieze poot als die in adam komt durft die gek nog niet eens door 410 te lopen

  10. Bolle Ron

    Ze hebben weer veel babbels die kakkies,maar dat zal zondag weer anders zijn na het pakslaag van Ajax.

  11. ferike

    Ach jongelui, maak je niet druk! Vneijenoort is zich nu al aan het indekken. In het AD sprak men van een griepgolf. Laat mij niet lachen 😉

Comments are closed.