Emanuelson waarschijnlijk op huurbasis naar laagvlieger Atalanta Bergamo

0103emanuelson

De carrière van Urby Emanuelson zit behoorlijk in een dip. De oud-Ajacied, die een half jaar geleden overkwam van AC Milan, moet het bij zijn huidige werkgever AS Roma doen met een rol op het tweede plan. Trainer Rudi Garcia schreef de vleugelverdediger zelfs niet in voor de poulefase van de Champions League en liet de geboren Amsterdammer slechts tweemaal invallen tijdens competitiewedstrijden. Volgens Sport Italia vertrekt Emanuelson nog deze week op huurbasis naar laagvlieger Atalanta Bergamo.

De zeventienvoudig international van het Nederlands elftal beschikt in Rome over een aflopend contract en zal de komende maanden zich in de kijker moeten spelen.

Related posts

27 Comments

    1. Iceman

      Nee zeg alstublieft niet zeg jeugd gaat voor en hij wilde met alle geweld toch weg want Riool Rat is toch zijn zaakwaarnemer. Dit soort spelers zijn super voor de eredivisie maar elders redden ze het gewoon niet er zijn zat voorbeelden

      1. Geroldkohlen

        dat is niet waar hij wilde niet weg heeft hij zelf nog gezegd enige wat hij gezegd heeft is dat ajax hem te makkelijk heeft laten gaan! en als nog wilt hij terug keren naar amsterdam zijn club liefde voor ajax is groot.

  1. AFCA my World

    Goedkope optie voor routinier,ben er alleen niet zeker van of hij wel fit genoeg is om een meerwaarde te zijn,ben bang van niet!

  2. De Ajacied

    Dat Marc daar zich maar in mengt, prima speler voor Ajax hoor,
    Urbie je bent welkom !!!

  3. Geroldkohlen

    uhm zit meneer overmars te slapen ofzo Urby heeft al aangegeven dat hij terug wilde naar ajax, urby is een kind van ajax en is een van de spelers dat ervaring met zich mee zal brengen. HAAL DEZE MAN!!!!

  4. PvL020

    Kansloos de reacties, Urby is toch veel te duur! Niks tegen Urby maar we moeten met de jeugd verder

  5. jacq64

    Als het de bedoeling om meer vastigheid te krijgen bv in de CL… dan is Urby niet de juiste persoon. Wil je een echte Ajacied uit de brand helpen, dan wel.

  6. Velibor

    Jammer van zo’n voetballer vinden jullie ook niet? Als ie btje opgelet had dan had ie misschien nu wel bij Manchester united kunnen zitten oid

Comments are closed.