De Boer: ‘Transfer Sinkgraven nog steeds actueel’

1911sinkgraven

Frank de Boer was zondagmorgen te gast bij het programma ‘De tafel van Kees’ en gaf daar antwoord op bepaalde vragen waaronder de transfer van Daley Sinkgraven naar Ajax en zijn eigen toekomst.

‘Sinkgraven is nog steeds actueel bij ons en ik sluit een transfer deze maand zeker niet uit. Wij zien in hem een absolute versterking maar mocht het deze maand niet lukken dan halen wij hem voor het volgende seizoen’. Over zijn eigen toekomst was De Boer ook duidelijk tegenover Kees Jansma. ‘Het schijnt dat er overal berichten opduiken over de vermeende interesse van Newcastle United. Ik heb zelf niks gehoord en heb mijn zaakwaarnemer ook verteld dat hij nu niet met een club hoeft te komen want ik verlaat Ajax niet tussentijds. Mocht ik ooit de stap maken dan neem ik mijn vrouw en twee jongste dochters mee want die hebben een belangrijke vinger in de pap. Daarom kan het ook maar zo zijn dat ik nog een seizoen bij Ajax blijf’.

Related posts

35 Comments

  1. polaroids

    En wat Frank zelf betreft. Frank zit bij Ajax, omdat hij een Ajaxhart heeft. Hadden alle spelers dat maar….

  2. Wintor

    Ik zou eerder voor Virgil van dijk gaan, wat moet je nou weer met zo,n gast van heerenveen

    1. AFCA my World

      Van Dijk is op het moment niet te halen,moet 12 miljoen kosten en wil momenteel alleen maar Engeland!

  3. gianni_ajax

    Ik ben zeker onder de indruk van iemand als sinkgraven. En daarom vind ik ’t juist zo zonde om hem de bank warm te laten houden, wat waarschijnlijk geval zal zijn als hij wordt gehaald.

    1. AFCA my World

      Dan wil hij niet komen,hij heeft als voorwaarde dat hij speeltijd krijgt en een eerlijke kans!

      1. MijnAjax

        Een speler die een voorwaarde stelt? Dan komtie niet. Frank geeft geen enkele garantie

        1. ROYluca12

          Frank wel hoor hij geeft zijn jeugd ook vaak een kans en bovendien Sinkgraven is gewoon een goeie speler en is ook nog is heel jong kan daarom ook nog veel leren en bij Ajax kan dat kijk maar naar alle spelers die nu in het buitenland spelen

  4. AFCA my World

    Ik zie het liefst een echte CV,een leider die de rest kan opzwepen,iemand die wil vechten voor elke meter en af en toe iemand onder de grond kan stoppen!

  5. Mooi

    Ik weet niet wat de meerwaarde van deze speler is maar ik zou toch maar meer aan verdedigende spelers gaan denken vooral dat hij linksbenig is want anders gaat het echt fout we hebben geen goede verdedigers dat moet Frank toch ook wel zien.

Comments are closed.