Valentijn Driessen: ‘Ajax is broos en verzwakt’

1221excelsior-ajax_veltman

Frank de Boer ziet de tweede seizoenshelft met veel vertrouwen tegemoet. De Ajax-coach voelt dat het goed zit in de groep. Telegraaf-journalist Valentijn Driessen heeft vrijdag in de ochtendkrant echter zijn bedenkingen over het beleid van Ajax. Hij denkt dat de club een risico neemt door in de winterse transferwindow geen versterkingen van naam te halen.

‘Ajax heeft onder Frank de Boer halverwege het seizoen nooit zoveel punten gehaald en zo goed geklasseerd gestaan. Maar het is broos allemaal in Amsterdam en nu de nationale en internationale prijzen verdeeld gaan worden, is Ajax juist verzwakt vanwege het wegvallen van international Joël Veltman en het vertrek van Stefano Denswil. Ajax en De Boer spelen met vuur. Ook in de wetenschap dat de rentree van Nicolai Boilesen en Viktor Fischer voorlopig op zich laat wachten’, aldus de chef voetbal van de ochtendkrant.

Bron: De Telegraaf

Related posts

33 Comments

  1. jood84

    beste heer driessen, volgens mij ben je journalist en geen voetbal expert.. er is echt niemand die op jou mening zit te wachten. let eerder op je eigen werk, want jullie verkopen elk jaar minder kranten..

  2. Misterajax

    Waarom zegt iedereen altijd dat iemand er geen verstand van heeft als hij/zij kritiek geeft op ajax?

    1. stylo1984

      Omdat die lui 8 van de 10 keer anti Ajax zijn en misgunnen dus mooi oprotten net zulken

    2. DennisTheMenace

      Eens, beetje dikke huid kweken hiero. Valentijn zegt wat ie denkt, en dat is zijn goed recht!

      1. DennisTheMenace

        Is toch ook heerlijk als de media kritiek hebben, kun je mooi het tegendeel bewijzen.

  3. renszo

    Hij kan zomaar eens gelijk hebben want de defensie is broos en het was al niet zoveel, maar ik hoop dat hij ongelijk heeft.

  4. Hongaarse Jood

    Valentijn????? met z,n naam een mening hebben laat me niet lachen, ga kinderdagopvang controleren, sukkel.

  5. MijnAjax

    Wel aardig van hem om Veltman al als volwaardig international te zien, maar ook wel een beetje dom. Ze commentaar mbt Denswill maakt hem helaas alleen maar dommer.

  6. ruben464

    Beste fans! Hoe vaak hebben we wel niet zitten/staan vloeken om de verdediging van ajax en het aanvallend vermogen op het middenveld. Iedereen deelt zijn mening over ajax, vaak negatief. We moeten een vuist maken en hopen dat dit ajax ons de 5e landstitel bezorgd.

    1. AFCA my World

      Helemaal correct,iedereen gemotiveerd, nou ik heb het alweer gezien,zeer teleurstellend,zo verdien je de titel niet eens,wat een blamage!

  7. jacq64

    Goed trainingskamp, goede gesprekken, alle neuzen enzovoort. Volgende week zullen we het echt weten.

  8. KBouter

    Wat een azijnzeikers hier..Valentijn Driessen is Sport journalist..dus heeft wel verstand van zaken…(jood84) Daarbij zit Driessen heel dicht bij het vuur, wat hij zegt over Denswil bedoelt hij dat nu de prijzen verdeeld gaan worden en je iedereen nodig hebt, incl. reserve spelers.

    Verdediging van Ajax is gewoon broos, met of zonder Veltman, we missen iemand zoals Toby of een Vertonghen, een met body en lengte en geen dwergen die er nu staan.

  9. Jari litmanen

    Het weg vallen van denswil merk je niks van. Maar frank zijn oog appeltje (Anderson) mist gewoon duel kracht. En scorend vermogen. Tegen verzieken ploegen heb je niks aan hem. Alleen maar bal verlies waar het niet kan. Erg frustrerend!

  10. sabrina

    En hoevaak hebben ze de afgelopen 4 jaar al niet gezegd dat PSV kampioen zou worden?? Lekker laten lullen die gasten. Ooit krijgen ze wel een keer gelijk maar wederom niet dit jaar 🙂

      1. MijnAjax

        Dat tweede klopt dat eerste is weer eens een volslagen onzinnige niet ter zake doende opmerking en nog erg dom ook.

  11. jojo123

    Hij heeft wel gelijk … Denswil valt af en zonder aankopen komen alleen jochies ( te licht) in de verdediging te spelen. Boilesen zal na comeback 5 wedstrijden spelen voordat hij weer geblesseerd raakt (en ook omdat Ajax te weinig verdedigers heeft). Hoorn heeft te weinig ervaring om iets extra’s te geven (hij zal alleen proberen foutloos te spelen .. zonder risico’s na al die negativiteit). De basis is wel ok maar de bankzitters moeten ook iets extra’s kunnen geven als het niet meezit. Denk dat dat doorslag gevend zal zijn aan het eind van de competitie. Laten we hopen dat niemand geblesseerd raakt of totaal uit vorm is.

    Ik zou vejnovic van Vitesse halen ivm snelle passing , hij kan ook medespelers direct in stelling brengen.

Comments are closed.