Moisander verrast: ‘Ik had niet verwacht dat Ajax Denswil zou laten gaan’

moisander

De verwachting was dat Niklas Moisander tijdens de winterstop zou vertrekken bij Ajax. Ajax verkoos Moisander echter boven Stefano Denswil, die inmiddels is vertrokken naar Club Brugge. De ervaren Fin heeft wel een aflopende verbintenis. Moisander is verrast door het vertrek van Denswil, zo laat hij weten tegenover Metro. “Hij heeft zijn kansen gehad en kennelijk heeft hij de trainers en Marc Overmars niet kunnen overtuigen. Misschien was de bekernederlaag tegen Vitesse de druppel, zoals jij zegt, maar dat weet ik niet. Ik had gewoon niet verwacht dat ze hem helemaal zouden laten gaan.”

Moisander vind dat hij een juiste beslissing heeft genomen om nog minimaal een half jaar in Amsterdam te blijven. Zijn vriendin is namelijk hoogzwanger. “Daarom is het ook lekker om hier te blijven in een vertrouwde omgeving”, erkent de Fin, die verder aangeeft Ajax alleen voor ‘een supermooie club’ had willen inruilen.

Moisander denkt dat hij na dit seizoen een nieuwe uitdaging nodig heeft. Maar als Ajax met een serieuze meerjarige aanbieding komt, dan gaat de verdediger er zeker over nadenken. “Al getuigt het van weinig vertrouwen hoe Ajax in de eerste seizoenshelft met mij is omgegaan. Eigenlijk hadden ze die eventuele aanbieding dan in het begin van het seizoen moeten doen”, erkent Moisander.

Related posts

10 Comments

  1. Kevke87

    wat denkt hij wel niet. al getuigt het van weinig vertrouwen, die eventuele aanbieding hadden ze ook afgelopen jaar kunnen doen. als jij wat beter zou spelen zou Ajax jou vanzelf wel een vernieuwd contract aanbieden. maar kennelijk heb jij de trainers en Overmars zelf ook niet helemaal kunnen overtuigen

    1. MijnAjax

      Voldoende om hem nu niet te laten gaan. Kan hem wel volgen eerlijk gezegd. Iets meer openheid van de kant van Ajax was goed geweest. Leermomentje voor Ajax dus, niks mis mee verder.

    2. rickert

      het feit dat hij overmars en de trainers niet heeft weten te overtuigen, is dus precies wat hij huer bedoelt, Ze zijn niet overtuigd en hebben het vertrouwen niet uitgesproken.

    3. fafieanie

      dat heb je goed wat een sukkel bij az was hij ook niet de allerbeste hij mag blij zijn dat hij bij de mooiste club van nederland mag spelen spelen? kloten want wat ben je toch zelf ingenomen en dom ajax laat je niet gaan anders kost t geld voor ajax kijk ze zijn niet gek jij wel en dom moisander je kan beter je kop houden en t gras opvreten misschien kun je nog in alkmaar bij een boer in de wei staan

  2. pepmania

    Hahaha, alleen een “super” mooie club :p
    hij is bang dat hij anders volgend jaar ook bij club Brugge speelt :’D

  3. Veltman

    Laat hem maar lekker vertrekken deze zomer, voor beide partijen het beste.
    En dan wordt het eens hoog tijd dat we een topverdediger gaan aankopen die de strijd met Veltman en VdHoorn aan kan gaan volgend jaar!

  4. MijnAjax

    Wanneer begrijpt iedereen nu dat Ajax geen topspeler zal kopen dus ook geen top verdediger. Die kosten nl meer dan 8 miljoen en dat doet Ajax heel simpel en heel verstandig niet meer. Het moet uit eigen opleiding komen of uit de verdere ontwikkeling van een jonge, niet dure, aankoop. Dat is het beleid en daar moeten we het mee doen. Voor mij persoonlijk …… prima

  5. Daviid

    Dat gezeik altijd dat er een top aankoop moet komen. Wie verwacht je dat er kan komen? Voor geen een top speler is het aantrekkelijk om in de eredivisie te voetballen. Dus stop met dromen en ga realistisch kijken. Eigen jeugd, talent uit buitenland of redelijke spelers uit de eredivisie of een competitie van vergelijkbaar niveau is het enige haalbare. So be it…!

Comments are closed.