Update: ‘Vilhena niet in belangstelling Ajax’

0114vilhena

Marc Overmars ziet de komst van Tonny Vilhena naar Ajax wel zitten en zit daarom na te denken om de speler te verleiden tot een transfer naar Amsterdam, zo weet Voetbal International te melden. De middenvelder is zijn situatie bij feyenoord helemaal zat en vertrekt het liefst zo snel mogelijk. Vilhena staat naast Ajax ook in de belangstelling van Southampton, Napoli, Udinese en Torino. Frank de Boer heeft in een eerder stadium al laten weten gecharmeerd te zijn van de middenvelder, waardoor een overstap naar Ajax een reële optie zou kunnen worden voor Vilhena.

Update:
Tonny Vilhena hoeft op dit moment niet te rekenen op belangstelling van Ajax, zo weet Ajax-watcher Mike Verweij van De Telegraaf te melden. Ajax laat weten dat het momenteel genoeg spelers heeft voor het middenveld en zodoende geen actie zal ondernemen om de speler te verleiden tot een transfer richting Amsterdam.

Bron: VI

Related posts

12 Comments

  1. nick-afca95

    Dank u! Dit is goed nieuws. Zie veel liever eigen jeugd zoals Donny ipv een afgeschreven kakkerlak

    1. Iceman

      Prima haal liever een echte goeie verdediger die hebben we nodig want wat er nu rond loopt is ook niet denderend. En wat doet Jaap Stam eigenlijk??? Hij is toch gehaald om onze verdedigers te trainen beter te maken??

  2. Geroldkohlen

    hoop dan echt sinkgraven dan hoor! die odegaard gaat naar real toch, want als hij echt graag naar ajax wilde dan had hij al getekend lijkt mij. en waarom halen ze verdorie niet een beul voor achterin de verdediging? want ik hoor daar helemaal niks over een type Douglas zou welkom zijn.

Comments are closed.