Schöne sluit langer verblijf bij Ajax niet uit

1210ajax-apoel_schone

Lasse Schöne beschikt over een aflopend contract bij Ajax en heeft nog steeds geen beslissing genomen over zijn toekomst. Inmiddels schijnen Lokomotiv Moskou en Lazio Roma een samenwerking wel te zien zitten maar Schöne geeft zijn dienstverband bij Ajax niet zomaar op. 

‘Ik heb nog niets gehoord van enige interesse en eerlijk gezegd lees ik het ook allemaal niet. Wat ik wil houden we lekker intern en een contractverlenging bij Ajax is zeker mogelijk. Ik ben nu bezig met de wedstrijd van vrijdag tegen FC Groningen. Wij moeten zorgen dat we in ons spel komen en dan winnen wij thuis van Groningen. Het ziet er goed uit en iedereen heeft zin aan de tweede seizoenshelft’.

Bron: Fox Sports

Related posts

8 Comments

    1. rickert

      dat betalen ze echt niet voor een speler met een aflopend contract, dan mag je heeeel blij zijn met 5.

  1. AFCA my World

    Dat zeggen alle spelers,maar als ze aan het eind van hun carrière nog 1 x een klapper kunnen maken doen ze het toch,reken er dus maar niet op dat hij blijft,bovendien is het zo heel erg niet,zijn opvolger(s) staan al klaar!

  2. jacq64

    Opvolgers ja, maar of ze al klaar zijn? Je ziet dat we zonder spelers als Schöne en Moisander tot een zeer bedenkelijk niveau kunnen zakken. Zijn ze dan zo goed? Misschien niet eens, maar blijkbaar wel zeer belangrijk, nog.

  3. jeroen81

    laat deze man nog een jaar ofwat blijven is een prima speler en een goed voorbeeld voor de jonge knuppels laat em nie gaan

Comments are closed.