‘Overmars ziet komst ontevreden Vilhena wel zitten’

0114vilhena

Marc Overmars ziet de komst van Tonny Vilhena naar Ajax wel zitten en zit daarom na te denken om de speler te verleiden tot een transfer naar Amsterdam, zo weet Voetbal International te melden. De middenvelder is zijn situatie bij feyenoord helemaal zat en vertrekt het liefst zo snel mogelijk. Vilhena staat naast Ajax ook in de belangstelling van Southampton, Napoli, Udinese en Torino. Frank de Boer heeft in een eerder stadium al laten weten gecharmeerd te zijn van de middenvelder, waardoor een overstap naar Ajax een reële optie zou kunnen worden voor Vilhena.

Bron: VI

 

Related posts

34 Comments

    1. Cees

      Ja. Ik zegt ook ja Vermeer is ook van Ajax naar Feyenoord gegaan en dat kunnen we met Tony ook van Feyenoord naar Ajax helemaal. Met tje eens

  1. Lukoki4

    hoef geen kakkerlak, bovendien hebben we zat middenvelders waaronder een hoop aanstormende talenten

    1. Cees

      Aah joh. Is goe juist Vermeer is ook een overloper. Dus dan kunnen we Tony ook hebben bij Ajax Tegenwoordig maakt het niet uit

  2. NielsAFCA410

    Dat Feyenoord onze bankzitters wil hebben wil niet zeggen dat wij hun bankzitters willen

  3. Ajaxwestsidelove

    Nee toch… Zo goed ist ie niet.. of wel? Kom op Marc…. Hij zit op de BANK. Dus minder dan wat er al in het veld staat. En dat is al pover…..

  4. De Ajacied

    Ik zou dan meer € gaan aanbieden aan Odegaard en iets extra’s voor Daley Sinkgraven,
    Vilhena is geen slechte speler hoor maar zie meer in het geen wat ik eerder schreef

  5. ajacied078

    bij 010 van verzieken ze hun talent op de bank. die spelen liever met el amhadi en die hagenezen van 27+ van mij mag die komen. klaassen is volgend seizoen ook weg voor 30mil als die zo door gaat.

  6. hemmie

    Toen Eriksen bij Ajax weg ging riep Frank al , er is er maar een in Nederland die Eriksen kan vervangen en dat is Vilhena !
    Halen 010 ziet het talent niet haha

    1. slm020

      laat maar komen . Die jongen moet gewoon wekelijks voetballen . Zou het een hele goede zet vinden . Kan hij laten zien dat ze een grote fout maken in 010 !! Kijk naar hoe Vermeer het nu doet daar 😉

      1. fjonkman

        Denk je dat hij bij Ajax wel wekelijks aan spelen toekomt dan?? Ik heb er wel zo mijn twijfels over… Als je bij 010 op de bank terechtkomt… Zegt ook wel wat toch?

  7. Velibor

    Tja als ie het net zo goed doet als Vermeer bij mag ie van mij komen ,zou me doodlachen dan haha!

  8. Nielsz.AFCA

    Laat maar komen , goede speler & ervaart hij ook het gevoel om kampioen te zijn en op DI & WOE avonden “wedstrijdjes” te spelen

  9. KBouter

    Zucht….voor ieder die wil gaan vergelijken hier tussen Sinkgraven en Vilhena het volgende….

    Sinkgraven zal gehaald worden als Linkermiddenvelder en Vilhena is een Rechtermiddenvelder!!

    Ik denk ook, middenvelders zat en eigen jeugd eerst, maar…Vilhena is natuurlijk wel een talent, en een goede ook en als je dat soort talenten bijna voor niets kunt krijgen…ALTIJD doen!

  10. jacq64

    Goede voetballer, maar heel gek, ik vraag me altijd af: hoe zou ons shirt hem staan. En dan twijfel ik bij Vilhena. En als hij de kans krijgt om te herenigen met Koeman, tja dan kun je het toch vergeten.

Comments are closed.