‘Lokomotiv Moskou heeft deze maand nog miljoenen over voor Schöne maar transfer lijkt uitgesloten’

1221excelsior-ajax_schone

Over een klein half jaar is Lasse Schöne transfervrij, maar het lijkt erop dat Lokomotiv Moskou daar niet op wil wachten. De Russen zouden deze maand nog drie à vijf miljoen euro willen betalen voor de Deens international. Robert Groener, de zaakwaarnemer van Schöne, wil overigens niet bevestigen dat Lokomotiv de club is die concrete interesse heeft in Schöne. “Er hebben diverse clubs uit verschillende Europese competities belangstelling. Er is ook contact geweest met een Russische club, maar ik vind het niet nodig om die naam te noemen”, maakt de spelersmakelaar duidelijk.

Volgens Groener is een winters vertrek van Schöne uit Amsterdam overigens zo goed als uitgesloten is. “Er wordt gepraat, meer is het niet. Lasse zal Ajax deze maand niet verlaten. Het is nog lastig om te vertellen wat er in de zomer gebeurt.” Lokomotiv is waarschijnlijk bij Schöne uitgekomen omdat spelverdeler Mbark Boussoufa deze transferperiode waarschijnlijk terug zal keren naar zijn ex-club Anderlecht.

Bron: FCUpdate

Related posts

11 Comments

  1. AFCA my World

    Sjeune is niet meer de sjeune die hij was,hij wil echt weg en als je er nog geld voor kan krijgen gewoon doen,er lopen genoeg vervangers rond!

  2. pietprecies

    Enerzijds heb je genoeg opties op de posities waar hij kan spelen maar waar hij ook staat, hij zakt nooit door het ijs en is bepalend. Bovendien lever je dan veel ervaring in en ik denk dat Ajax hem nooit laat gaan in de winter, zeker niet als ie weet dat ie toch gratis was en ze moisander ook niet weg lieten gaan. Ik sluit van beide niet uit dat ze nog bijtekenen ook

  3. Gert Ajax

    Denk dat die nog hersens genoeg heeft om niet naar Rusland te gaan dan zou het alleen maar om het geld gaan.

Comments are closed.