Lille serieus voor Sigthorsson maar Ajax wijst eerste bod af

sigthorsson
De interesse van OSC Lille in Kolbeinn Sigthorsson neemt steeds serieuzere vormen aan. De Franse Ligue 1-club heeft inmiddels bij Ajax een officieel bod uitgebracht op de IJslander maar dat bedrag kwam nog niet in de buurt van de som, die de landskampioen voor ogen heeft, zo meldt De Telegraaf. Bovendien moeten de Amsterdammers nog beslissen of ze Sigthorsson deze winter überhaupt willen verkopen en Richairo Zivkovic al goed genoeg is voor de rol van reservespits achter Arek Milik. „Ik heb geen veto, maar wel een heel belangrijke stem”, zei Frank de Boer desgevraagd in Qatar. Ook het Engelse QPR zou in de markt zijn voor Sigthorsson.

Zaakwaarnemer Andri Sigthórsson liet eerder al weten dat het voor zijn cliënt geen zin heeft om nog langer bij Ajax te blijven. Sigthórsson is bezig aan zijn vierde seizoen bij Ajax en verlengde onlangs nog zijn aflopende contract met een jaar, waardoor hij in de zomer in ieder geval niet transfervrij de deur uit zal wandelen. De IJslander maakte in 73 competitiewedstrijden 29 doelpunten voor Ajax; dit seizoen staat de teller op 5 goals uit 14 competitieduels. Lille leek eerder te gaan voor het huren van spits Derley, maar schijnt nu toch weer de pijlen te richten op Sigthorsson.

Bron: De Telegraaf

Related posts

17 Comments

  1. nick-afca95

    Strik er om en weg. Prima kerel met een goeie mentaliteit maar niet de juiste spits voor ajax. Bij de juiste club kan hij volgensmij veel goals maken. Zivkovic kan op de bank plaatsnemen en milik definitief als eerste spits.

  2. Daandinho

    Waarom zou je als Ajax nu je druk maken om 1-2 miljoen, als deze jongen blijft kost het een klein miljoen aan salaris en bonussen + weet iedereen dat hij toch niet veel zal toevoegen

  3. Geroldkohlen

    het is voor ajax beter om hem snel weg te doen het is geen ajax spits nooit geweest gewoon milik en zivkovic als reserve spits dat zou ook goed zijn voor zijn ontwikkeling

  4. Guacamole

    Ik zou hem houden. Werkt hard en is belangrijk voor de concurrentiestrijd tegen millik en zickovic

  5. MijnAjax

    Je zal als speler, of fam. een aantal van deze reacties lezen. Dan zeggen die mensen ook nog dat ze supporter Ijn. Vraag me ernstig af waarvan ze dan supporter zijn …. denk alleen van de naam Ajax. Medelijden met de kinderen die ze mogelijk hebben of krijgen. Geen goede school prestatie, hoppa opzouten en wegwezen met een strikje in het haar.

    1. fafieanie

      preciesssssss pffffff wat een soap over een jongen die niet beter kan vast een aardige gast maar helaas laat hem gratis gaan.

  6. fjonkman

    Ik weet niet hoor… 29 goals in 73 wedstrijden??? Dat is best een mooi resultaat wat Sigi heeft neergezet. Ik vind nog steeds dat hij moet blijven. Alleen moet het spel wat meer op zijn kwaliteiten afgestemd worden.. Dan wordt hij met gemak topscorer…

  7. hammer5681

    Ze gaan nooit in op eerste bod. Denk dat Ajax hem voor een echt goed bod wel laten gaan. Maar zie liever dat hij nog tot de zomer blijft. Dan is Zivkovic wel zo ver als vervanger voir Milik

  8. jacq64

    Dit hoort idd bij het spelletje. Niet dat hij weg moet, maar het begint er dan toch op te lijken. Moeten we natuurlijk niet gaan janken als Milik geblesseerd raakt.

Comments are closed.