Foto: Dichtbouwen gracht Oostzijde ArenA helemaal af

0111arena_oostzijde_dicht

Het dicht bouwen van de gracht aan de lange oostzijde van de Amsterdam ArenA is klaar. Michael Kinsbergen laat op Twitter een foto zien dat de gracht is dicht gebouwd. Er zijn in totaal vijf rijen nieuwe stoeltjes bijgebouwd die zichtbaar nog allemaal in het plastic zitten. Tijdens de winterstop werd er hard gewerkt om de nieuwe tribune op tijd af te krijgen voor de thuiswedstrijd tegen FC Groningen van aanstaande vrijdagavond. De afgelopen jaren stond er telkens een noodtribune aan de oostzijde in de gracht.

Tijdens de werkzaamheden vloog overigens aan de zuidzijde van het stadion een vrachtwagen in brand (zie eerdere bericht)waardoor een gedeelte van de graffitiwand op zuid verwoest werd.

Related posts

15 Comments

  1. AFC98

    Zou wel een mooi, Engels-achtig beeld opleveren op de tv, met het publiek zo dicht op het veld

    1. fafieanie

      ja dat heb je goed weg met die achterlijke kleurencobinatie!!!!!!! wie dat heeft bedacht?????? diegene voor straf alle stoeltjes met de hand laten schilderen en het oude logo!!!!!!!!! erop

  2. MathijsAjax

    nice, nu nog de korte zijdes dicht, die andere kleuren weg en evt de hoeken opvullen?

  3. Cootje Adriaanse

    Prachtig, weer een stap verder. Nu nog alle stoelen rood (of in combinatie met wat wit). Hoe staat het trouwens met die stoelen? Ik hoor al jaren dat die stoeltjes na 15 jaar vervangen zouden worden, maar we kijken nog steeds tegen dat afzichtelijke groen, blauw en oranje aan…..

Comments are closed.