Vertrek Denswil meteen een gok na blessure Veltman

1125denswil

Mocht Joél Veltman inderdaad enkele weken buitenspel staan wegens een hamstringblessure dan zal blijken of Frank de Boer er goed aan heeft gedaan om Stefano Denswil de deur te wijzen. Veltman speelt weliswaar rechts in het centrum en Denswil links, maar Niklas Moisander heeft in het verleden ook aan de rechterkant gespeeld. 

‘De komende weken zal blijken of ik een juiste keuze heb gemaakt. Mijn mening was dat Stefano er niet stond toen Moisander geblesseerd was en hij bleef achter in zijn ontwikkeling. Mike van der Hoorn zal de positie van Veltman eventueel opvangen en nu is het aan hem om te laten zien wat hij waard is. Met Kenny Tete hebben wij ook nog een speler achter de hand die zeer veel progressie boekt maar zover wil ik nog niet denken’, aldus De Boer tegenover De Telegraaf.

Bron: De Telegraaf

Related posts

28 Comments

  1. Roughrolf

    Ik begrijp de strekking van dit nieuws niet en vraag me af waar dit vandaan komt. Het is nl. zo dat Veltman een rechtsbenige cv is en Denswil een linksbenige??????
    Is dit stemming makerij?????

  2. bob-p

    Vd Hoorn moet het nu laten zien. Ik geloof in hem. Misschien de ideale opvolger van moisander?

  3. Indojood

    Wat een onzinverhaal. Het originele plan was om Moisander te verkopen in deze periode. Nu Ajax besloten heeft dat Moisander moet blijven en Denswil mocht vertrekken houd je dezelfde situatie qua bezetting. Dat heeft geen ruk met de blessure van Veltman te maken.

  4. pacotaco

    Benieuwd of moisander nog contract verlenging krijgt. En vraag mij af wie er volgend jaar in het centrum staan

  5. piet

    Heitinga halen …..Veltman eerst goed herstellen en dan ff op de bank en sterker terug komen…….

    1. AFCA my World

      Heitinga halen,ben je gek ofzo? Die kan dit niveau echt niet meer aan,te langzaam en gewoon te oud!

      1. Misterajax

        Maar je zal toch iemand met ervaring nodig hebben, en al helemaal als Moisander in de zomer weggaat. Noem maar eens een andere centrale verdediger die ervaren is, het Ajax spelletje kent, en naar de Eredivisie wil komen? Ik kan er niet veel bedenken, jij wel?

        1. AFCA my World

          Niet direct maar Heitinga kan het niet meer bijbenen,hij zit overal op de bank en zelfs op de tribune,er zijn er wel veel die ik graag zou zien komen maar zijn niet echt haalbaar , van Dijk of bijv Jantje terug!

          1. Misterajax

            Ja, die zou ik ook graag bij Ajax zien, maar die willen helaas niet (terug) komen naar de Eredivisie, Heitinga wil dat wel. Misschien krijgt die geen basisplaats, maar hij kan wel zijn ervaring overbrengen naar de rest van de spelers, in een soort Ooijer-rol (de rol die Ooijer een paar jaar geleden bij Ajax had).

  6. MijnAjax

    Gaat een verhaal worden van “als dit, als dat” gedane zaken nemen geen keer. Vooruit kijken en niet achterom.

  7. Alabe

    Er was toch geen vertrouwen in Denswil? Dus geen gok, maar weg er mee. Komt goed met vd Hoorn

  8. Sazzz

    als Denswil er niet stond toen Moisander niet beschikbaar was, zal ie er ook niet staan als Veltman er niet is. Staat ie nog op een ietwat verkeerde positie ook.

  9. Bolle Ron

    Drukte om niets want het zijn allebei waardeloze verdedigers. Misschien moet de Boer Veltman eens al middenvelder gaan gebruiken,dan komt hij misschien beter uit de verf.

  10. Dinandd1994

    Vd hoorn maakte n goede indruk gisteren tegen schalke. Heb dr wel vertrouwen in dat hij veltman goed op gaat vangen mocht het zo zijn

  11. nick-afca95

    Vind Veltman een goeie verdediger. Voetballend is hij sterk en hij is ook best stabiel. Vond hem vorig seizoen tegen Celtic echt geweldig. Hoop dat hij zn oude vorm weer terug pakt. Denswil is gewoon een jongen met een matige instelling. Vd hoorn vind ik ook erg goed hoor. Alleen een beetje langzaam. Maar echt een beer van een vent.

      1. nick-afca95

        Ja maar wat als er een snelle spits tegenover vd hoorn staat? Dat is zijn enige minpunt in mijn ogen. En centraal op het midden hebben we serero, dat is dan wel geen beer maar je hebt een lastige dag met hem tegenover je. Die jongen is de hele wedstrijd aan het bewegen en heeft een fantastische instelling. En voor zo’n klein ventje is ie sterker als je denkt.

        1. Veltman

          Dat zijn de lastigste tegenstanders, die de hele tijd als een strontvlieg om je heen blijft vliegen 🙂

          1. Velibor

            Vind gewoon dat als er eentje geblesseerd is er eentje uit het tweede gehaald moet worden die zal best ballen hebben tenminste als Ajacied en het vertrouwen van iedereen moeten krijgen.

  12. PvL020

    Die snap ik niet we hebben vd Hoorn….. Nu maar eens kappen over Denswil(niet), kompleet verkeerde mentaliteit

  13. ollie90

    Is er in jong geen talentvolle verdediger die kan aansluiten? Ik vind tete meer een buitenspeler en hij is echt te klein en dun.

Comments are closed.