Veltman baalt van hamstringblessure

0110ajax-schalke_huntelaar-veltman

Voor Joél Veltman eindigde het trainingskamp in Qatar met een domper. De verdediger moest tijdens het duel met Schalke’04 vroegtijdig naar de kant met een hamstringblessure en pas maandag of dinsdag zal bekend worden hoe ernstig de blessure is.

‘Ik trok een sprint om mijn tegenstander af te snijden en voelde gelijk een stekende pijn en heb direct gevraagd om een wissel. Het is balen want ik zat lekker in de wedstrijd, had een goede vakantie gehad en mentaal voelde ik mij prima. Nu zal maandag of dinsdag bekend worden wat het precies is en wat de gevolgen zijn. Persoonlijk houd ik door de blessure een zuur gevoel over aan het trainingskamp ondanks dat wij een mooie en belangrijke week hebben gehad’. Over de wedstrijd van aankomende vrijdag is Veltman duidelijk. ‘Ik ben nog niet met FC Groningen bezig. Ik wil eerst het onderzoek afwachten’.

Bron: Elfvoetbal

Related posts

9 Comments

  1. nick-afca95

    Ik baal ook. Veltman is gewoon een goeie verdediger en een speler met relatief veel ervaring. Zijn verdedigende werk stelde afgelopen seizoenshelft soms teleur maar dat is gewoon een dipje. Ik had zo gehoopt dat hij na de winterstop snel zijn oude niveau kon halen, die van tegen Celtic.

      1. nick-afca95

        Ja dat wel. Vind vd hoorn ook een goeie verdediger hoor. Hij is echt heel sterk en heel goed in de lucht. Ik vind hem alleen echt langzaam, dag blijf ik gewoon zeggen. Ik denk dat hij een goede vervanging is van veltman

Comments are closed.