Cillessen: ‘Van der Sar is nog steeds mijn idool’

0109vandersar

Jasper Cillessen kreeg tijdens het trainingskamp in Qatar onverwacht bezoek van directeur Edwin van der Sar die niet te beroerd was om ook nog even het keeperstenue aan te trekken. Voor Cillessen een fantastisch moment want Van der Sar is nog steeds het grote idool van de huidige Ajax-keeper.

‘Het is toch geweldig dat ik samen met hem op het trainingsveld stond, daar mag ik mij gelukkig mee prijzen. Van der Sar is mijn grote idool. Ik hoop dat ik in de buurt kan komen van zijn prestaties, maar dat wordt lastig, aangezien hij de beste van de wereld was. Van der Sar is mede een groot voorbeeld omdat hij recordinternational is met 130 caps. Ik hoop dat ik dat aantal eveneens kan bereiken’. Aanstaande maandag is de uitreiking van de gouden bal en daar heeft Cillessen wel een kandidaat voor. ‘Manuel Neuer van Bayern Munchen is een geweldige keeper en hij verdient die prijs. Als je ziet hoe hij soms als libero speelt dan is dat gewaagd maar toont zijn klasse, daar kan ik van genieten’.

Bron: UEFA

Related posts

10 Comments

  1. Misterajax

    Denk dat Cillesen wel de kwaliteiten heeft om te uit te groeien tot een hele goede keeper, laten we het hopen!

      1. Mooi

        Nu heb je toch geen idool meer nodig je bent doelman van Ajax en het Nederlands elftal hij is een goed voorbeeld hoe groot sportman hij was

  2. fafieanie

    ze zoeken nog een keeper bij jong ajax nou ze hoeven niet verder te zoeken de oplossing is zo simpel hij heet van de sar

  3. Velibor

    Denk dat hij probeert te vertellen dat vd Sar zen grote voorbeeld is en hij nog ff moet voor hij de status van vd Sar geniet in het proffesionele voetbal en niet loopt te blèren dat hij de allerbeste is nu hij amper 1 seizoen Ajax en Oranje erop heeft zitten wat ik zeer waardeer trouwens.:))

Comments are closed.