Schöne: ‘Liever met Ajax de Champions League in dan naar een Engelse middenmoter’

1206ajax-willem2_schone-dij

Lasse Schöne beschikt bij Ajax over een aflopend contract en de Deen heeft nog niet met Ajax om tafel gezeten om te praten over een eventuele nieuwe verbintenis. Schöne is realistisch en weet dat hij de top van Engeland niet zal halen maar een middenmoter uit de Premier League hoeft sowieso niet op de diensten van Schöne te rekenen.

‘Zo eerlijk ben ik wel ja, de top in Engeland haal ik niet dus dan moet je een keuze maken. Wil je liever meedoen om mooie prijzen en Champions League spelen, of wil je in een grotere competitie spelen, tegen grotere spelers en clubs. Het is een dilemma maar ik denk dat ik dan toch voor Ajax kies want een Engelse middenmoter hoeft mij niet te contracteren, maar ik heb nog even de tijd’,zo laat de Deen weten in een interview met Ajax TV in Qatar.

Jager
Over de tweede seizoenshelft laat Schöne ook even zijn licht schijnen. ‘We hebben volgens mij de beste eerste seizoenshelft in jaren gespeeld maar toch staan we op de tweede plaats. Dat wij nu de jager zijn is ook wel eens fijn want ik ben liever een jager dan een prooi. We hebben bewezen dat we in de tweede seizoenshelft moeilijk zijn te verslaan dus laat ons maar lekker jagen in plaatrs van een prooi te zijn.  Ik ben ervan overtuigd dat we aan het einde van de rit weer op een podium staan met een zilver dingetje in ons hand”, aldus Schöne.

Bron: Ajax.nl

Related posts

14 Comments

  1. AFCA my World

    Zilver dingetje of lelijk zilveren ding (EUROPA League) allebei mag natuurlijk ook!

  2. Veltman

    Wel goed nieuws dit! Dat wordt bijtekenen dus, wel fijn om tussen al die jonge jochies een rustige oudere speler als Schone te hebben!

  3. Mooi

    Als Schone zou blijven is enkel maar toe te juichen want hij is gewoon goed maar ik denk dat we beter af zijn met het nieuwe talent El Chazi deze heeft zoveel rendement snelheid en doelgerichtheid zodat we niet meer zo vaak breed hoeven te spelen hij is mij keuze

  4. Mooi

    Mooi als hij zou blijven goede speler maar mij voorkeur gaat toch naar het nieuwe talent El Chazi op rechts

  5. Mooi

    Schone een hele mooie en goede voetballer maar ik ga toch voor El Chazi op de rechter vleugel .

Comments are closed.