Ajax verslaat Schalke met 2-0 tijdens oefenduel in Qatar (Incl. foto’s)

0110ajax-schalke_huntelaar

 

Ajax heeft vanmiddag het oefenduel in Qatar tegen het Duitse Schalke04 met 2-0 gewonnen. Na een doelpuntloze eerste helft, waarin het uitvallen van Joël Veltman met een hamstringblessure het enige noemenswaardige feit was, kwam Ajax in de tweede helft op voorsprong via Arek Milik, die een voorzet van de ingevallen Nick Viergever knap binnenschoot. Anwar El Ghazi verdubbelde die voorsprong in de blessuretijd: 2-0.

Ajax-Schalke04 2-0 (0-0)
65. Milik 1-0
90+3 El Ghazi 2-0

Opstelling Ajax: Cillessen, Van Rhijn, Veltman (15′ Van der Hoorn), Moisander, Riedewald (45′ Riedewald), Klaassen, Serero, Andersen (81′ Bazoer), Schöne, Milik (77′ Sigthorsson), Kishna (65′ El Ghazi)

Opstelling Schalke: Giefer; Ayhan, Neustädter, Höwedes, Multhaup (22′ Kehrer), Borgmann, Sobottka, Barnetta, Boateng, Sané en Huntelaar.

App-gebruikers: Bekijk de foto’s op opze website: AjaxFanzone.NL

0110fotograaf_qatar

Arabische fotografen uit Qatar

 0110ajax-schalke_huntelaar-veltman

Joel Veltman in duel met Klaas Jan Huntelaar. De verdediger moest al na een kwartie geblesseerd van het veld

 

0110ajax-schalke_andersen

 Lucas Andersen in duel met Marco Hoger

 0110ajax-schalke_serero

Thulani Serero in duel met Kevin Prince Boateng 

  0110ajax-schalke_milik

Lasse Schone viert de 1-0 van Arek Milik

0110ajax-schalke_sigthorsson

Invaller Kolbeinn Sigthorsson in duel met Marco Hoger

0110ajax-schalke_viergever

Nick Viergever in duel met Marvin Friedrich

0110ajax-schalke_elghazi
El Ghazi zet Ajax in de slotminuut op 2-0

Related posts

25 Comments

  1. marvinww

   heb weer erg genoten van serero zijn schijnbewegingen en overzicht van het veld zou echt een voorbeeld moeten zijn voor veel jeugdspelers……..gelukkig dat hij niet is opgenomen voor zuid-afrika

 1. Iceman

  Zeker mooi werk en naar de vijfde titel toe werken en dat begint as vrijdag we hebben genoeg over gesproken en gezegd zo van besef is er bij iedereen enz enz EN NU LATEN ZIEN BOYS AJAX FOR EVER GO FOR IT

  1. Remco-Ajax-Nijmegen

   Schalke speelde eerste en tweede helft met een ander elftal. Beide elftallen waren gemengd met jeugdige en meer ervaren spelers.

 2. gianni_ajax

  Heb de wedstrijd niet kunnen volgen, kan iemand me zeg hoe we hebben gespeeld?hadden we Gedomineerd, ging het gelijk op, of hadden we puur Lucky?

  1. Remco-Ajax-Nijmegen

   Ajax speelde wel beter als Schalke. Schalke heeft niet echt grote kansen gekregen, alleen een paar afstandsschoten. Schalke speelde met een verdedigende opstelling, daar had ajax wel moeite mee om doorheen te komen. Ajax’ voetbal zag er opzich wel goed uit.

 3. jacq64

  Bijna geen ballen achteruit vandaag! Was een verdiende overwinning vind ik, meer balbezit, meer aanvallende intentie. Schalke hoopte echt op de counter.

  1. jacq64

   Ja en het vertrouwen in, en van vd Hoorn groeit. Ik ga zowaar denken dat het toch echt een topper kan worden.

   1. MijnAjax

    Jij wil dus liever vol gas blind naar voren en de tegenstander alle ruimte geven die je maar kan geven?

  1. Ajax013

   Wij zijn dan zonder vaart in het voetbal, 4 keer op rij achter elkaar kampioen geworden wil je zeggen, er zijn jaren geweest dat ajax slechter stond te voetballen, en het mooiste van allemaal is nog dat wij zo iets NOOIT kunnen nadoen

Comments are closed.