Van der Vaart terug naar Ajax? ‘Alle opties zijn open’

vandervaart

Rafael van der Vaart beschikt over een aflopend contract bij HSV en sloot meerdere malen een terugkeer naar Ajax voorlopig uit. De speler schijnt ineens op hele andere gedachten te zijn gekomen zoals valt te lezen in de Hamburger Morgenpost. Van der Vaart zou openstaan voor een vertrek in januari en daarbij liggen alle opties open’, aldus Van der Vaart. De speler vertrok in 2005 van Ajax naar HSV en via Real Madrid en Tottenham Hotspur keerde hij in 2012 weer in Hamburg terug. Daar lijkt hij nu opnieuw te azen op een vertrek.

Bron: Hamburger Morgenpost

Related posts

35 Comments

    1. -THE BULLDOG-

      Hoop niet dat hij komt…
      Prima vent en een aardige gozer, maar totaal over zijn top heen.
      Hij is net zo traag als een dikke stront door een smalle pijp.
      Nee, ik zeg niet doen.
      Er staan een hoop talenten te wachten die erg gemotiveerd zijn!!

      1. rickert

        als hij bereid is wat salaris in te leveren, is hij zeker een goede speler in een zo jonge groep! Hij kan in europese wedstrijden zeker van waarde zijn met de kwaliteit die hij heeft en de ervaring. als valse spits hoef je zeker niet snel te zijn.

  1. Milty

    Dat was vorig jaar ook al zo toen het nog niet zeker was of HSV zou degraderen.. Als die alleen maar wilt als het elders niet lekker loopt, waar het aardig op lijkt, hoeft het van mij niet!

  2. hubert

    hoop dat het ook niet gebeurd. denk eens na heren jullie willen sinkgraven
    emanuelson heitinga en weet ik wie nog meer. a.u.b geen uitgrvoetbalde oude spelers meer

  3. Indojood

    Niet doen. Is over the hill plus je krijgt gratis ongewilde belangstelling met die vreselijke vrouw van hem.

  4. Super AFC Ajax

    Van mij mag hij komen, maar volgens mij riep hij zo’n 2 maanden geleden nog dat Ajax (nog) geen optie was, dat hij nog ambitie had…

  5. JCruijff

    Ik denk niet dat Ajax dat gaat doen. Ze zijn druk bezig met doorselecteren en hebben geen behoefte aan een ‘oude’ zeer vaak geblesseerde speler, die bovendien ook nog een top salaris van 2 mio per jaar wil verdienen. Zou ingaan tegen het ingezette beleid.

  6. Sazzz

    Vd Vaart is echt een has been. veel ervaring, maar weinig zelfkritiek. plus is het een zeikerd. en ik vraag me af of hij echt iets aan zal nemen van De Boer

  7. viktorfischerfan

    brengt wel veel ervaring mee uit de bundesliga, liga bbva en premier league dus misschien handig voor de jongere jongens

  8. Velibor

    Misschien voor laatste kwartier om een eventuele voorsprong over de meet te trekken maar anders blijf maar fijn in die heimat

    1. Robin

      Precies! Meteen halen! Wil weinig salaris, altijd fit en supersnel!!! Zelfs de jonge gasten kijken nu niet meer tegen hem op! NOOIT AAN BEGINNEN!

  9. Bolle Ron

    Laat hem maar lekker ergens anders gaan afbouwen. En voor het veld in de Arena is het ook beter als hij er niet op loopt.

Comments are closed.