‘Officiële functie Ronald de Boer bij WK Qatar’

ronalddeboer

Voormalig keeper van Qatar, Nasser El Khater, wil Ronald de Boer nauw betrekken bij het WK van 2020 in Qatar. El Khater denkt zelfs aan een officiële functie in het organisatiecomité.

‘Ronald is Qatari en doordat hij hier lang heeft gewoond en gespeeld kent hij het land van binnen en buiten. Ronald spreekt als ambassadeur en kan ons verder helpen met het organiseren van het toernooi. Wij hebben nu contact met Nederlandse bedrijven zoals de Amsterdam Arena en daar is Ronald erg belangrijk in. Het is zeker mogelijk dat hij een officiële functie gaat krijgen in het organisatiecomité’.

Luchtbel
Mocht De Boer toehappen dan hoeft hij waarschijnlijk in ruil voor vele oliedollars alleen een WK-luchtbel omhoog te houden want erg geloofwaardig zijn de sjeiks nou eenmaal niet. Verhalen dat er tijdens de WK-voorbereiding al 1000 en mogelijk 2500 of 3000 doden zijn gevallen, zijn categorisch onjuist”, stelt Khater. Waarschijnlijk is hij vergeten dat onderzoeksjournalisten uit Engeland en Duitsland die verdoezelde feiten al lang boven tafel hebben getoverd.

Bron: De Telegraaf

Related posts

7 Comments

    1. lezerG

      Zou hoj dan nog steeds blijven ontkennen dat er zoveel doden bij de bouw van de stadions zijn gevallen?

Comments are closed.