De Boer verklapt opstelling tegen Schalke’04 én FC Groningen

opstelling_ajax

Frank de Boer heeft vanmiddag tegenover Ajax TV de opstelling prijsgegeven voor het oefenduel met Schalke’04. Tevens liet De Boer weten dat deze opstelling zeer waarschijnlijk ook volgende week vrijdag op papier zal staan als Ajax voor de competitie FC Groningen ontvangt in de Amsterdam Arena. Voor de kenners onder ons zal het opvallen dat dit dezelfde opstelling is waarmee De Boer de laatste competitiewedstrijd begon tegen Excelsior, en na een aantal wissels uiteindelijk toch de drie punten wist binnen te harken.

Opstelling Ajax
Jasper Cillessen, Ricardo van Rhijn, Joël Veltman, Niklas Moisander, Jairo Riedewald, Davy Klaassen, Thulani Serero, Lucas Andersen, Lasse Schöne, Arek Milik, Ricardo Kishna

 

Bron: Ajax.nl

Related posts

13 Comments

  1. pwborst

    Dacht dat Serero centraal stond, met klaasen rechts van hem en Andersen links van hem? Ook Kishna weer in de basis I.p.v. El Gazi?

  2. TiGer

    Cillissen, Van Rhijn, Veltman, Moisander, Boilesen, Klaassen, Serero, Fischer, El Ghazi, Milik, Schøne. Is mijn favoriete opstelling

    1. TiGer

      Ja, ik vind dat Fischer alles heeft om een middenvelder te zijn en meer. Scorend vermogen, verdedigt ook mee en hij heeft inzicht.

Comments are closed.