De Boer: ‘Blij met de verkeerde keuze van coach Zuid-Afrika over Serero’

1218ajax-vitesse_serero_riedewald

Frank de Boer kan de komende weken toch beschikken over Thulani Serero; een mooie meevaller voor de Ajax-trainer. Dat Serero geen uitnodiging kreeg voor de nationale ploeg van Zuid-Afrika is volgens De Boer onbegrijpelijk, maar hij is er niet rouwig om. “We hebben natuurlijk wel goede middenvelders, maar hij is wel een stabiele factor voor ons geweest. Anders hadden we met Jaïro Riedewald moeten spelen en dat is toch een A-junior. Zorg dan maar dat die er vanaf de eerste dag staat”, aldus De Boer tegenover De Telegraaf.

“Ik ben heel blij dat die coach van Zuid-Afrika de verkeerde keuze heeft gemaakt. Ik las het opeens op internet, geloof ik. Ik verbaasde me er nogal over”. Volgens De Boer had Serero zich al helemaal gefocused op de nationale ploeg, maar is de knop al om en focust de kleine middenvelder zich helemaal op Ajax.

Bron: De Telegraaf

Related posts

3 Comments

  1. Mooi

    Als je zo speler in huis hebt met zo goede wedstrijd mentaliteit is erg fijn dan praat je toch niet over een terugkeer van van der vaart die staat enkel maar in de weg hij is over de top heen

Comments are closed.