‘Newcastle klopt opnieuw aan bij De Boer’

1121deboer

Newcastle United is druk zoekende naar een nieuwe trainer en komt opnieuw uit bij Frank de Boer. The Magpees zagen afgelopen weekend trainer Alan Pardew overstappen naar Crystal Palace en als het aan eigenaar Mike Ashley ligt dan is Frank de Boer de ideale opvolger in Newcastle.

De Boer zou de positie in de zomer kunnen overnemen van de huidige interim-manager John Carver. De Boer  ligt nog tot medio 2017 vast bij Ajax en wuifde afgelopen zomer interesse van Tottenham Hotspur en Liverpool weg omdat het hem nog te vroeg leek om bij Ajax te vertrekken.  Mocht De Boer in gaan op de flirt van Newcastle dan komt hij de oud-Ajacieden Vurnon Anita en Siem de Jong tegen, al lijkt een langer verblijf bij Ajax nog steeds de voorkeur te genieten bij De Boer.

Bron: Daily Mirror

Related posts

13 Comments

  1. Dinandd1994

    Laat maar blijven. Mooi bouwen aan een goed team, waar ze al druk mee bezig zijn, en over een paar jaar ver komen in europa.

    1. Vakje129

      Groot gelijk ,laat de Boer zijn contract net als die jonge jongens van de A1 ook maar aanpassen dat geeft veel vertrouwen naar Iedereen#WzaWzdb

  2. Velibor

    Dat is toch geen club voor Frank man alsjeblieft zeg niet om het 1 of ander maar daar is ie te goed voor hoor, hotseknotsebegonia voetbal daar wat denken die lui haha das nog es ouderwets “paarlen voor de zwijnen werpen”.

  3. RonJ64

    Denken die gasten, Groter en beter dan AJAX te zijn?…Frank heeft gezegd voor absolute top weg te gaan, nou dat zijn de Magpies Echt niet

  4. johnie stalker

    Hallo Newcastle. Meneer de Boer gaat alleen weg als er een absolute topclub aanklopt. Dat zijn jullie niet. Dag Newcastle.

      1. AFCA my World

        Nee joh hij gaat alleen naar een grotere club,misschien van de zomer Barca, of de trainer of Messi gaat weg en ik denk dat het dan de trainer zal zijn!

Comments are closed.