Moisander wil afsluiten met vijfde landstitel

moisander

Het staat vast dat Niklas Moisander komende zomer vertrekt bij Ajax maar als het aan de Fin ligt dan is dat wel met de vijfde landstitel op zak. ‘Natuurlijk praten wij daarover hier in Qatar en we hebben nu spelers erbij die nog geen kampioenschap hebben meegemaakt dus de honger is er zeker. Vijf landstitels op rij is uniek en dat heeft nog geen een club gepresteerd. Het is voor mij ook een extra motivatie en een mooie manier om af te sluiten bij Ajax’, zo laat Moisander weten tegenover het Algemeen Dagblad.

Bron: AD

Related posts

8 Comments

  1. Iceman

    Oké meneer Moisander begin maar eens met beter je verdediging neer te zetten in de 2e helft van het komend seizoen en laat Veltman ook dat eens doen dan komt die vijfde titel van zelf wel

    1. Velibor

      Zo das duidelijk pak an Finnemans maak je onsterfelijk dan vergeten we de eerste helft vd competitie van jou :))

  2. AFCAjwz

    Kijk iedereen kan lekker bijdehand doen over Niklas.. Maar als jullie ff nadenken over wat hij allemaal bereikt heeft met ons aller Ajax! En kijken naar hoe die vent zich opstelt, tegenover de spelersgroep, tegenstanders en de pers.. Pracht van een kerel (natuurlijk ook fouten gemaakt, maar dat doet elke speler) Nilkas bedankt jongen en ik gun jou en natuurlijk de club een mooi einde!!

  3. nick-afca95

    Ik denk dat we blij mogen zijn dat hij het seizoen afmaakt. De laatste tijd speelt hij misschien iets minder maar dat blijft denk ik niet zo. Net als veltman waar iedereen zo ontevreden over is, ik snap dat echt niet. Veltman is gewoon een goeie verdediger, iedere speler krijgt te maken met een mindere periode en dat is in zijn geval in de eerste seizoenhelft. Ik hoop dat iedereen niet is vergeten hoe veltman afgelopen seizoen speelde, tegen celtic bijvoorbeeld.

Comments are closed.