Kishna: ‘Heb de stijgende lijn te pakken’

1124kishna

Ricardo Kishna moest het in de eerste seizoenshelft vooral doen met invalbeurten maar daar komt binnenkort verandering in als het aan de buitenspeler ligt. Op het trainingskamp in Qatar werkt Kishna er hard aan om trainer De Boer te overtuigen van zijn kunnen.

‘Ik heb het gevoel dat ik progressie boek in mijn spel al ben ik nog steeds niet tevreden. Als ik naar de club rij heb ik nog niet het gevoel dat ik zeker ga spelen. In de voorbereiding ging het prima maar in de competitie lukte het af en toe weer niet. Natuurlijk lees ik ook dat supporters het liefst een voorhoede zien met mij, Arek en Anwar maar in het voetbal is niks zeker. Je moet het voortdurend laten zien bij Ajax en doe je dat niet dan staat er zo een ander op je plek. Toch heb ik een goed gevoel en hoop dat de trainer mij na de winterstop ook weer vertrouwen geeft zodat ik hem en de supporters terug kan betalen’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

9 Comments

  1. ajaxfan2002

    waarschijnlijk als Fischer weer fit is gaat hij linksbuiten spelen en loopt hij straks weer te zeuren dat hij een slechte tijd heeft

      1. timsie

        iedereen zegt wel dat hij zo goed is maar hij is lang geblesseerd geweest dus het kan misschien nog wel ff duren voordat hij zijn oude niveau weer terug heeft

        1. nick-afca95

          Ik zie fischer veel liever op de plek van andersen, die overigens ook goed speelt. Als fischer vanaf het middenveld gaat spelen heb je veel meer diepgang en dan kan je kishna gebruiken als echte linksbuiten. Hij duikt in iedergeval niet constant naar binnen zoals fischer.

  2. Mooi

    We hebben twee goede linker vleugel spelers laat de beste maar spelen dat is de wet van het voetbal

  3. godenzonen

    Fischer is snel en heeft een goed schot, lang leven een luxe probleem voor De Boer straks….

  4. rickert

    vond fischer voor zn blessure alleen al niet zo in vorm, dus zal redelijk vechten worden voor hem, hoop dat hij heel snel weer op een geweldig niveau zit.

Comments are closed.