Huntelaar prikt een vorkje mee aan tafel bij Ajacieden

huntelaar_afca

Klaas Jan Huntelaar zit momenteel, net als Ajax, met zijn club Schalke’04 in Qatar. Aankomende zaterdag staat de wedstrijd Ajax – Schalke’04 op het programma maar dat duurt Huntelaar iets te lang voor een weerzien met zijn oude club. Tijdens het avondeten schoof Klaas Jan even aan tafel bij de Ajacieden en prikte een vorkje mee van wat Ajax-kok Johan Klein Gebbink weer had klaargestoomd. 

0108kleingebbink

Bron en Foto: Twitter

 

Related posts

12 Comments

  1. AFCAjwz

    Zie liever een open sollicitatie van deze knul hiero, man man man wat zou dat toch wat zijn

  2. Cees

    Ik hoopt dat Klaas-jan Huntelaar weer terug keert bij Ajax. Ik voelt dat Klaas-jan Huntelaar steeds komt opdagen maar nu is het nog afwachten kwa waarbij den zekerheid of hij momenteel echt terug keer er is nog niks van binnen gekomen ook al hopen de meeste Ajacieden het maar het zit er denk nog niet in voor. Een terug keer Een terug keer in het voorjaar kan de kans groot zijn

    1. MijnAjax

      Personlijk denkt ik dat hij niet terug keer zal komen. Dat voelt ik aan mijns water duidelijk. 🙂

  3. Velibor

    Wat een gelul, Klaas heeft net geloof ik een contract getekend voor ik meen 13 miljoen in 3 jaar dus dat duurt inderdaad nog wel ff jongens en daarbij nu is Milik onze spits en daar ben ik best blij mee en desnoods als het moet dan maar Siggi als breekijzer erbij als het een beetje tegenzit!

  4. Jari86

    Deze man had toch een gevoel voor de omhaal. Het was wekelijks genieten wat hij bij Ajax deed. Ik zie overigens geen van de ex-Ajacieden die nu nog top zijn ooit terug komen. Nigel de Jong, Sneijder, Huntelaar… Die jongens maken hun carrière af in het buitenland.

    1. Veltman

      Ja, dat is helaas de realiteit.. De spelers die nog echt goed zijn willen niet in de Eredivisie spelen. De enigen die dat wel willen zijn spelers als Maduro, Heitinga, De Zeeuw…

Comments are closed.