There are no ads, please add some


Open sollicitatie Maduro bij Ajax: ‘Dat zou ik heel leuk vinden’

hedwiges_maduro

Hedwiges Maduro speelt momenteel bij PAOK Saloniki. De middenvelder ziet een terugkeer naar de Eredivisie, maar vooral zijn voormalige club Ajax, wel zitten. Ajax heeft de voorkeur, met name vanwege de speelstijl. “Ik ben opgegroeid bij Ajax en het zou ideaal zijn daar weer te gaan spelen. Dat zou ik heel leuk vinden”, laat de inmiddels 29-jarige Maduro via een open sollicitatie tegenover de NOS weten.

“Maar ik sta eigenlijk overal in Nederland open voor. Want het kan best zo zijn dat een terugkeer naar Ajax niet reëel is”, beseft hij zich. Bij Ajaxzet men voortaan vooral in op jonge, talentvolle spelers. Maduro debuteerde in het seizoen 2004/05 bij Ajax en speelde daar tot aan de winterstop van 2007/08. Op dat moment vertrok hij naar het Spaanse Valencia, waarna hij in 2012 de overstap naar Sevilla maakte. Inmiddels speelt hij bij PAOK Saloniki in Griekenland, maar denkt hij na over een terugkeer naar Nederland.

Oranje
In de periode dat Maduro nog bij Ajax speelde, werd hij door toenmalig bondscoach Marco van Basten regelmatig opgeroepen voor Oranje. Een terugkeer bij het Nederlands elftal heeft de Almerenaar echter uit zijn hoofd gezet. “Er is een reeks nieuwe spelers opgestaan en die jongens hebben het tijdens het WK in Brazilië zeer goed gedaan’, zegt hij. “Het is heel logisch dat men met die spelers verdergaat. Ik heb ook niet het gevoel dat men mij nog geregeld in de gaten houdt en telefonisch contact is er evenmin.”

Bron: Goal.com

Gerelateerde posts

37 reacties

 1. JCruijff

  Neen niet doen Ajax. We komen om in de middenvelders. Maduro middelmatige speler. Eigen jeugd gaat voor

 2. Ajacied407

  Geen toegevoegde waarde, niet halen! Haal maar een of meerdere fatsoenlijke verdedigers.

 3. SPHAFCA

  Gelijk doen, veel beter en fysiek een stuk sterker dan Serero, en hij kan eventueel ook als CV uit de voeten.

  1. KBouter

   SPHAFCA …ik weet niet waar jij over droomt, maar het is wel een vage droom, Maduro speelt als rechter-middenvelder, waar onze Serero als linker middenvelder speelt!!

   Daarbij is Maduro zo traag als stront, Serero heeft nog snelheid en diepgang in het spel, Maduro vertraagt alleen maar met zijn tikkies breed en tikkies terug.

   Waarom zouden wij een speler van Saloniki moeten halen, Ajax moet verder, niet achteruit.

   1. SPHAFCA

    Oh dacht dat we onze aankopen juist deden op tikkie terug en breedt, dat is toch het enige wat we doen?

  2. Mooi

   Heb jij je ogen dicht want je ziet het niet goed we moeten wel vooruit en niet stil staan geen optie niet doen

 4. Madmike

  Zou niet weten waarom niet. Is beter dan Zimling en fysiek sterker dan Serero. En hij kost niet veel. Dus zou de gok wel wagen.

  1. Dinandd1994

   Serero is een van de enige spelers die vechtlust toont. Is de enige die op n speler afrent om de bal te halen ipv wachten tot de speler bij hem is. Is de enige die in ieder geval probeert tussen 2 spelers in te komen als de bal wordt gespeeld. Middenveld van PSG en Barca heeft dit vaak genoeg gemerkt. Liever een vechter dan iemand die voor veilig gaat. Dan maar n goal tegen, zolang er maar gevochten wordt voor de punten

   1. AFCA_Leidschenveen

    Een type Enoh/Davids maar dan zonder de hele/rode kaarten. Aanwinst vind ik

 5. JackattackAfca

  Ja alleen serero z’n balhandeling is 20x zo sneller dus gewoon een streep erdoor.

 6. ricardoafca410apd

  ik zal het wel doen hij kan ook spelen als CV dus beter optie voor de korte termijn voor veltman ajax haal hem maar

 7. De Ajacied

  Ik denk dat P$V heeft geïnformeerd naar Maduro en dat hij met deze woorden zich in dekt om supporters van Ajax te vriend te houden 🙂 🙂

 8. AFCA my World

  Absoluut onnodig,er lopen jonge spelers bij Ajax rond die beter zijn als hij,hij snapt wel dat hij geen top is( nooit geweest trouwens) maar probeert nog wel in de top te kunnen spelen! Niet doen dus!

 9. Super AFC Ajax

  Jong talent hebben we genoeg, ervaring niet. En dat ontbreekt er veel te vaak aan. Ook beter dan Zimling, dus ik zeg, doen!

 10. afcabass

  Ik zou t doen als Ajax zijnde. Ook al hebben we veel mensen die in de middelste linie kunnen spelen, een meer ervaren jongen die de Ajax filosofie kent, is altijd handig om er bij te hebben. Nog niet zozeer voor in het veld, maar voornamelijk buiten t veld. Want welke speler met ervaren van boven de 25 hebben we nu in de selectie rondlopen? Zimling valt in m’n ogen daar niet onder, dus Hedwiges kan een prima versterking zijn.

 11. Ajaxsliedrecht

  Gelijk halen en zimling weer lekker terug sturen. Maduro kan een belangrijke rol spelen met al zijn ervaring.

  1. KBouter

   Moet ik dit nu werkelijk serieus gaan nemen met knakkers die een Andersen boven een Maduro verkiezen? Het zijn al twee totaal verschillende spelers op TWEE totaal verschillende posities!

   Speel lekker verder op je Playstation3 en verdiep je eerst eens over wie een Maduro is.

 12. Lukoki4

  Gaat niks toevoegen aan ajax, als je al niet eens onomstreden basis speler kan worden van paok…….

 13. Dinandd1994

  Eerder een ervaren verdediger halen. Daar gaat t vaak mis. Middenveld en aanval vertrouw ik wel, maar t opbouwen begint bij de verdediging. Moisander en veltman maken teveel fouten die ze niet mogen maken

Reageren is niet mogelijk.