Onana kon naar hele Europese top maar koos voor Ajax: ‘Ging hem niet om het geld’

0103onana

Ajax maakte afgelopen zaterdagmiddag op de officiële website melding van de naderende komst van doelman Andre Onana en blijken heel wat Europese topclubs te hebben afgetroefd. ook de huidige club van de 18-jarige doelman; Barcelona, deed Onana een aanbieding voor een vierjarig contract, maar de doelman bedankte voor de belangstelling en besloot om zich voor de aankomende drie seizoenen aan Ajax te verbinden.

Volgens de zaakwaarnemer van Onana; Andres Botines, stonden de topclubs in de rij voor de jonge doelman. Atlético Madrid, Valencia, Paris Saint-Germain, Liverpool en Manchester City hebben zich volgens Botines allemaal gemeld, maar toch koos de achttienjarige Onana voor Ajax. “Het ging Andre niet om het geld. Wij geloven in het project van Ajax”, aldus Botines tegenover Ajax Showtime.

“We hebben veel gepraat met Marc Overmars, maar ook met Frank de Boer en natuurlijk Edwin van der Sar. Ze hebben ons het project van Ajax laten zien en we raakten onder de indruk. Andre is nog jong en heeft tijd om te groeien als keeper. Daarom kozen we voor het project bij Ajax en niet voor het grote geld”, vervolgt Botines.

Onana zal zich in de zomer melden bij Ajax waar hij waarschijnlijk wordt toegevoegd aan de selectie van Jong Ajax.

Bron: Ajaxshowtime

Related posts

10 Comments

  1. Ajacied407

    Deze jongen heeft oog voor de toekomst en zijn ontwikking! Jammer dat Barcelona hem niet meer naar Ajax wil laten gaan..

  2. rickert

    laat dit dan het spreekwoordelijke schaap zijn en dat de echte talenten vanaf nu ook over die dam gaan komen ipv de giganten te kiezen

Comments are closed.