‘Franse Lille toont interesse in Sigthorsson’

sigthorsson

Kolbeinn Sigthorsson schijnt in de belangstelling te staan van het Franse Lille. Sigthorsson verlengde onlangs zijn contract bij Ajax zodat hij niet transfervrij de deur uitloopt. Doordat de spits niet meer hoeft te rekenen op een basisplaats lijkt een winters vertrek toch nog aanstaande, ondanks dat Frank de Boer heeft aangegeven dat hij Sigthorsson graag bij de selectie wil houden tot het einde van het seizoen.

‘Zaakwaarnemer en broer Andri sluit een vertrek niet uit. ‘Een speler als Kolbeinn moet wekelijks spelen en dat zit er bij Ajax momenteel zeker niet in. Ik weet niet hoe groot de kans is dat hij vertrekt want het is niet alleen aan mij’. Het Franse Lille schijnt inmiddels interesse te hebben terwijl ook Queens Park Rangers weer van zich heeft laten horen. Met name de Franse club lijkt concreet en is volgens De Telegraaf bereid om ‘enkele miljoenen’ over te maken naar Amsterdam.

Bron: De Telegraaf

 

Related posts

11 Comments

  1. jojo123

    Op zich is Sigi een redelijk goede speler die zijn goaltjes maakt. Helaas niet bij Ajax … Te weinig spelen, te weinig goede spelers om zich heen, te weinig goals. Jammer … Ik ga ervan uit dat hij het toch laat zien bij een andere club

Comments are closed.